Ondra :: Astra H 1.4

Odpovědět
dark
Kontaktovat uživatele:

Re: Ondra :: Astra H 1.4

Příspěvek od dark » 14 bře 2010, 21:43

Ondra píše:Dnes se mi stala taková věc, .. přijedu do práce, vylezu z auta zmáčknu klíč a nic, .. prostě to nereagovalo. Patnáct minut jsem šaškoval okolo auta, nakonec jsem se otočil domů pro druhý klíč, zkusil jsem je oba u domu a fungovaly oba normálně. Nechápu to to bylo za haluz, ..
Mě to takhle jednou zablblo asi v - 8-10°C, tak 5 minut zadna reakce, tak jsem zamlkl klíčem, potom přišel a v pohodě, jsou to tak 2 měsíce a od té doby se to uz nestalo
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

Reklama

Ondra

Příspěvek od Ondra » 15 bře 2010, 17:27

dark píše:
Ondra píše:Dnes se mi stala taková věc, .. přijedu do práce, vylezu z auta zmáčknu klíč a nic, .. prostě to nereagovalo. Patnáct minut jsem šaškoval okolo auta, nakonec jsem se otočil domů pro druhý klíč, zkusil jsem je oba u domu a fungovaly oba normálně. Nechápu to to bylo za haluz, ..
Mě to takhle jednou zablblo asi v - 8-10°C, tak 5 minut zadna reakce, tak jsem zamlkl klíčem, potom přišel a v pohodě, jsou to tak 2 měsíce a od té doby se to uz nestalo
Klíčem nezamknu kufr, .. dveře jdou zamknout, ale kufr ne.

Ondra

Příspěvek od Ondra » 17 bře 2010, 18:08

Dnes jsem měl Astru na takové malé kontrole a mám v háji oba čepy řízení, .. K autu jsem dostal záruku G2 select a tak jsem zvědavý jestli mi to vymění v rámci záruky, .. Zítra tam musím zavolat a uvidíme ;)

Ondra

Příspěvek od Ondra » 23 bře 2010, 20:19

Takže jsem byl dnes na návštěvě v Opelu a fakt příjemné jednání, .. přijímací technik ochotný, vše bylo jak má :D Příští týden jim to snad zavezu na výměnu těch čepů, takže pokud to spolkne ta G2 garance budu spokojený.

Mám i nové stěrače, .. Bosch Aerotwin mě velice zklamaly!! Měl jsem na autě dvě sady, obě stejná chyba. Takže jsem dal na radu a koupil si originál Opel a valí bez chyby, .. ;)

Mazety

Příspěvek od Mazety » 23 bře 2010, 20:26

Ondra píše:Dnes jsem měl Astru na takové malé kontrole a mám v háji oba čepy řízení, .. K autu jsem dostal záruku G2 select a tak jsem zvědavý jestli mi to vymění v rámci záruky, .. Zítra tam musím zavolat a uvidíme ;)
tak málo km a už čepy? to měl buď nějakej dobytek a nebo ti bouchaj kosti, jinak tyto spotřební materiály nejsou na žádnou záruku
EX Opel Astra H caravan

Ondra

Příspěvek od Ondra » 26 bře 2010, 20:48

Mazety píše:
Ondra píše:Dnes jsem měl Astru na takové malé kontrole a mám v háji oba čepy řízení, .. K autu jsem dostal záruku G2 select a tak jsem zvědavý jestli mi to vymění v rámci záruky, .. Zítra tam musím zavolat a uvidíme ;)
tak málo km a už čepy? to měl buď nějakej dobytek a nebo ti bouchaj kosti, jinak tyto spotřební materiály nejsou na žádnou záruku

Ve středu vezu Astru do Renocar Brno na výměnu čepů řízení. Hrazeno to bude ze záruky G2 select ;)

Ondra

Příspěvek od Ondra » 31 bře 2010, 19:17

Dnes jsem byl v servisu a nakonec mi vyměnily tyče řízení, .. čepy jsou prý v pohodě, .. Cena byla 3500,- a hrazeno naštěstí z G2.

Když jsem tam byl tak mám trysky ostřikovačů z Insignie a objednal si kapsičku na brejle, .. Z corsy jsem na ní zvyklý a pořád šmátrám po stropě a brejle nikde :? :D

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 01 dub 2010, 01:22

Někdo tu psal, že ta kapsa je dobrá leda tak na žvejkačky, že tam normální brejle nedrží nebo se nevejdou - což nechápu jak je to možný, ale řešilo se to tu párkrát.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 01 dub 2010, 16:03

Normální brejle se tam vejdou a drží, nevejdou se sportovní brejle, takový ty "do půlkruhu". Takže záleží, jaký brýle kdo má.

Ondra

Příspěvek od Ondra » 01 dub 2010, 17:46

Ty co mám já se mi v corse vlezly tak doufám, že se mi vlezou i sem. Chtějí za to asi 250,- což je v pohodě i kdyby to bylo na žvejkačky :D

Odpovědět