Mě to takhle jednou zablblo asi v - 8-10°C, tak 5 minut zadna reakce, tak jsem zamlkl klíčem, potom přišel a v pohodě, jsou to tak 2 měsíce a od té doby se to uz nestaloOndra píše:Dnes se mi stala taková věc, .. přijedu do práce, vylezu z auta zmáčknu klíč a nic, .. prostě to nereagovalo. Patnáct minut jsem šaškoval okolo auta, nakonec jsem se otočil domů pro druhý klíč, zkusil jsem je oba u domu a fungovaly oba normálně. Nechápu to to bylo za haluz, ..
Ondra :: Astra H 1.4
Re: Ondra :: Astra H 1.4
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
Klíčem nezamknu kufr, .. dveře jdou zamknout, ale kufr ne.dark píše:Mě to takhle jednou zablblo asi v - 8-10°C, tak 5 minut zadna reakce, tak jsem zamlkl klíčem, potom přišel a v pohodě, jsou to tak 2 měsíce a od té doby se to uz nestaloOndra píše:Dnes se mi stala taková věc, .. přijedu do práce, vylezu z auta zmáčknu klíč a nic, .. prostě to nereagovalo. Patnáct minut jsem šaškoval okolo auta, nakonec jsem se otočil domů pro druhý klíč, zkusil jsem je oba u domu a fungovaly oba normálně. Nechápu to to bylo za haluz, ..
Dnes jsem měl Astru na takové malé kontrole a mám v háji oba čepy řízení, .. K autu jsem dostal záruku G2 select a tak jsem zvědavý jestli mi to vymění v rámci záruky, .. Zítra tam musím zavolat a uvidíme
Takže jsem byl dnes na návštěvě v Opelu a fakt příjemné jednání, .. přijímací technik ochotný, vše bylo jak má Příští týden jim to snad zavezu na výměnu těch čepů, takže pokud to spolkne ta G2 garance budu spokojený.
Mám i nové stěrače, .. Bosch Aerotwin mě velice zklamaly!! Měl jsem na autě dvě sady, obě stejná chyba. Takže jsem dal na radu a koupil si originál Opel a valí bez chyby, ..
Mám i nové stěrače, .. Bosch Aerotwin mě velice zklamaly!! Měl jsem na autě dvě sady, obě stejná chyba. Takže jsem dal na radu a koupil si originál Opel a valí bez chyby, ..
tak málo km a už čepy? to měl buď nějakej dobytek a nebo ti bouchaj kosti, jinak tyto spotřební materiály nejsou na žádnou zárukuOndra píše:Dnes jsem měl Astru na takové malé kontrole a mám v háji oba čepy řízení, .. K autu jsem dostal záruku G2 select a tak jsem zvědavý jestli mi to vymění v rámci záruky, .. Zítra tam musím zavolat a uvidíme
EX Opel Astra H caravan
Mazety píše:tak málo km a už čepy? to měl buď nějakej dobytek a nebo ti bouchaj kosti, jinak tyto spotřební materiály nejsou na žádnou zárukuOndra píše:Dnes jsem měl Astru na takové malé kontrole a mám v háji oba čepy řízení, .. K autu jsem dostal záruku G2 select a tak jsem zvědavý jestli mi to vymění v rámci záruky, .. Zítra tam musím zavolat a uvidíme
Ve středu vezu Astru do Renocar Brno na výměnu čepů řízení. Hrazeno to bude ze záruky G2 select
Dnes jsem byl v servisu a nakonec mi vyměnily tyče řízení, .. čepy jsou prý v pohodě, .. Cena byla 3500,- a hrazeno naštěstí z G2.
Když jsem tam byl tak mám trysky ostřikovačů z Insignie a objednal si kapsičku na brejle, .. Z corsy jsem na ní zvyklý a pořád šmátrám po stropě a brejle nikde
Když jsem tam byl tak mám trysky ostřikovačů z Insignie a objednal si kapsičku na brejle, .. Z corsy jsem na ní zvyklý a pořád šmátrám po stropě a brejle nikde
Někdo tu psal, že ta kapsa je dobrá leda tak na žvejkačky, že tam normální brejle nedrží nebo se nevejdou - což nechápu jak je to možný, ale řešilo se to tu párkrát.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Normální brejle se tam vejdou a drží, nevejdou se sportovní brejle, takový ty "do půlkruhu". Takže záleží, jaký brýle kdo má.
Ty co mám já se mi v corse vlezly tak doufám, že se mi vlezou i sem. Chtějí za to asi 250,- což je v pohodě i kdyby to bylo na žvejkačky