Ondra :: Astra H 1.4
Re: Ondra :: Astra H 1.4
Pěkná , a pokud nebudeš tahat karavan nebo jezdit sprinty, budeš spokojený i s 1,4. Měl jsem tento motor v Caravanu G a nedám na něj dopustit... to samé nemůžu tvrdit o 1,7 CDTI..
- Reklama
Zatím jsem spokojený, ale moc jsem ještě nenajel. Dneska mě trochu rozhodil ten klíček jak jsem psal předtím.
Tak jsem si v pátek koupil nové stěrače Bosch Aero Twin, nasadil je, zkusil ostříknout sklo a nestačil se divit Pravý stěrač mi dělal asi osmicentimetrovou šmouhu přes sklo, .. Takže jsem je byl v sobotu vrátit, .. dostal zpět peníze a hned si objednal jiné. Jsem zvědavý jestli to bude lepší.
To asi nejsou origo od Opla co?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Origo je vzdy lepsi nez original, srovnej tricko od cinanu nebo z kvalitniho obchodu, ktery ti asi vydrzi dele
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tady v diskuzi je napsáno o Bosch Aero Twin dost. https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... h+aerotwin
Nějak nechápu v čem vidíš problém
Nějak nechápu v čem vidíš problém
me moje origo funguji narozdil od tvych jak jsem cetl
Počkám na další kus a pokud nebudou stírat tak jak mají, opět je vyměním
já měl minulej tejden jen gumičky, tenrokrát za nějaký grafitový a je to o dost lepší než ty obyčejný.
už není