Terezina Astra H 1.3 cdti
Re: Terezina Astra H 1.3 cdti
Hmmm Pěkné slečny.Je vidět že máš vkus.
- Reklama
Dala, ale jen malou a z dálky . Na tajemnou si hrát nepotřebuju...x-father píše:Jezis ty si sem dala tem loudilum fotku
Nemelas tak vymeknout a delat vic tajemnou...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tak i já grafuluju k fáru Opravdu obě kočky moc hezký! Taky mám jako ty černý zrcátka, kliky a lišty a chtěl jsem je co nejdřív přebarvit, ale nějak mi to přestalo vadit a teď to mám asi jako poslední věc co na astře změním
Jinak ať slouží a hafo dalších kilometrů!
Jinak ať slouží a hafo dalších kilometrů!
Tak mi to nedá, a i já musím sklonit hlavu s poklonou....
Majitelka úpravy nepotřebuje a autíčko se určitě pomalu změní k obrazu jejímu....
Majitelka úpravy nepotřebuje a autíčko se určitě pomalu změní k obrazu jejímu....
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....
Tož pěkné, pěkné Na zrcátka a lišty v barvě bych se vyprdl, stejně je jen otázka času, než ti je někdo odře...
Mě to po těch 3 měsících vadí bohužel pořád, ty kliky sice už mín, ale stejně se na to chystám.Juray píše:Taky mám jako ty černý zrcátka, kliky a lišty a chtěl jsem je co nejdřív přebarvit, ale nějak mi to přestalo vadit a teď to mám asi jako poslední věc co na astře změním
Myslíte, že mi pudou nastříkat ty zrcátka co tam mám teď, ten černej plast? Stejně tak ty kliky. Já přemejšlim, jestli mám koupit nový lakovatelný kryty nebo to zkusit stříknout na tyhle.
No, dneska by majitelka nějaký úpravy potřebovala, protože včera vypila moc svařáku a dneska vstávala do školy v 5:30 a neni jí moc dobře .jaromirp píše:Majitelka úpravy nepotřebuje a autíčko se určitě pomalu změní k obrazu jejímu....
Solik, Jaromírp, Juray
Díky, díky!
A kolik se dá vypít svařáku? Já zvládnu tak jednu dávku a už bych si další nedal ani náhodou....No, dneska by majitelka nějaký úpravy potřebovala, protože včera vypila moc svařáku a dneska vstávala do školy v 5:30 a neni jí moc dobře .
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....
No, když je chuť, tak hodně. Měla jsem tak 5 skleniček svařáku a ještě několik skleniček normálního vína...jaromirp píše: A kolik se dá vypít svařáku? Já zvládnu tak jednu dávku a už bych si další nedal ani náhodou....
No jo, ses tam mala, ale to uz ted dozenes jedine PhotoshopemTereza píše:Dala, ale jen malou a z dálky . Na tajemnou si hrát nepotřebuju...
Ono vzdycky kdyz se na nejakym foru objevi nejaka zenska, tak vsichni loudi fotku no a tady ses jedina, tak si mohla delat tajemnou hooodne dlouho