Kamarádka Astra
Re: Kamarádka Astra
Oprava nebyla extra drahá, 1500,- nárazník a 5000,- ostatní díly, lak na nárazník a práce. Takže mě to vyšlo ještě pořád míň, než roční havarijko.
Jsem i překvapen, že odešlo tak málo dílů. Ten co mi to opravoval řekl, že třeba Octavia by po podobném ťukanci vypadala daleko hůř a byla by potřeba víc dílů.
Takže Astra
Jinak na tu situaci z nehody si teď dávam majzla, zkrátka chybama se člověk učí
Jsem i překvapen, že odešlo tak málo dílů. Ten co mi to opravoval řekl, že třeba Octavia by po podobném ťukanci vypadala daleko hůř a byla by potřeba víc dílů.
Takže Astra
Jinak na tu situaci z nehody si teď dávam majzla, zkrátka chybama se člověk učí
- Reklama
Jasny, kdo neboural není správnej řidič.. já si to teda myslím.. i ty špatný chvilky za volantem jsou přínosem a prostě člověk si to musí projít všechno. Na kole taky nejezdíš bez pádů. Jak už sem psal hlavně že se ti nic nestalo, ale teda fakt je mi tě líto že si to zrovna takle sesmolil zrovna s nepřizpusobivýma
No ke všemu jsem je o víkendu potkal u nás na hodech. A ty k*rvy čený mě normálně poznali
No a paní už asi rodila co ?
No, mladá je teda poznala a říkala že si zase nikoho těhotnýho nevšimla, tak asi nic
V práci zatím nic, což mi příjde divný. Ale mám ted dovolenou, tak je možný, že hned jak příjdu tak půjdu na koberec
V práci zatím nic, což mi příjde divný. Ale mám ted dovolenou, tak je možný, že hned jak příjdu tak půjdu na koberec
Dnes jsme se vrátili z víkendové stanovačky u pískovny Náklo na Litovelsku. Jak tam auto přijelo čisty, tak odjelo zasviňěný od prachu a od mušek, který se přilepily na auto, když padla rosa. Takže brzo zase uvidí vodu.
Jinak jsme si víkend užili, počasí parádní, voda čistá, i když chladná. Spálená záda a nakopnutej prst na noze mi ale budou připomínat, že nic není dokonalý
Jinak jsme si víkend užili, počasí parádní, voda čistá, i když chladná. Spálená záda a nakopnutej prst na noze mi ale budou připomínat, že nic není dokonalý
Jsi mlady, uzij si stanovani, ja uz bych to nedal, pohodli v hoteli ci penzionu je lepsi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Našel jsem konečně další pěkněj objekt na focení...
A ještě jinej barevnej filtr...