Kamarádka Astra
Re: Kamarádka Astra
no pekne ..snad to teda nebude take hrozne,aj u nas je to tak ze policajta ktory ma nehodu riesia nadriadeni,ale nemyslim ze by stebou zatocili za jeden tukanec v 20kmh,stat sa moze kazdemu,skor by tidali dutku keby si ich postrielal hned jak vyskakali z toho fofa..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
- vojtavojta
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- destroyer_svk
Podla fotiek si este dobre obisiel,aj ked chapem ze to mrzi.Napr. na takej Octavii taketo male nehody si odnesie ovela viac dielov.Inak na Tvojom mieste by som pri dvojrocnom aute urcite uvazoval o havarijnom poisteni.Na trhu su rozne produkty,a v SR sa da dokonca jazdene auto pripoistit s GAP poistenim kde Ti v pripade kradeze alebo totalnej skody vyplatia 100% hodnoty auta (podla kupnej zmluvy) bez ziadnej amortizacii,spoluucasti a neviem coho.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Havarijní pojištění jsem měl první rok, pak jsem ho zrušil a evidentně se to nevyplatilo
Asi o něm zase popřemýšlím. Ale vzhledem k té nehodě to bude pálka
Takže předběžné škody:
přední nárazník(spodní mřížka, spodní spoiler, plasty od mlhovek a jedna mlhovka OK)
přední část plastových podběhů předních kol na obou stranách
plastové výztuhy, které drží pohromadě blatník, podběh a nárazník a jsou našroubované ke kastli u světla
jedna mlhovka má ulomenou tyčku, na které je přišroubovaná a pár nalomených plastů, jinak svítí, tak uvidíme jestli to půjde zalepit
Asi o něm zase popřemýšlím. Ale vzhledem k té nehodě to bude pálka
Takže předběžné škody:
přední nárazník(spodní mřížka, spodní spoiler, plasty od mlhovek a jedna mlhovka OK)
přední část plastových podběhů předních kol na obou stranách
plastové výztuhy, které drží pohromadě blatník, podběh a nárazník a jsou našroubované ke kastli u světla
jedna mlhovka má ulomenou tyčku, na které je přišroubovaná a pár nalomených plastů, jinak svítí, tak uvidíme jestli to půjde zalepit
tak to je nemilé, ale naštěstí žádná hrůza, jinak na aukru jsem viděl jeden nárazník v bíle barvě kdyby jsi sháněl
tak at to dáš co nejdřív do kupy pokud možno za co nejmenší útratu
tak at to dáš co nejdřív do kupy pokud možno za co nejmenší útratu
Nárazník jsem objednal od Vojtu, ale červenej. Za tu cenu mi to nevadí. Až mi příjde, nechám nalakovat a šup s tím do servisu
Takže jak jsem psal v jiném tématu, auto podstoupilo komplet čištění vnitřku a potom jsem ho umyl pořádně i z venku. A když už bylo tak čistý, byla by škoda neudělat nějaké fotky
A ještě pár. Udělal jsem jich hodně, tak se snažím vybrat ty nejlepší...
A poslední, trochu jiná.
No autíčko vypadá jak nový, je dobře že ses jí takle odměnil a koupil jí tu kompletní umývací regeneraci:)) Určitě cela potom vrněla Zaslouží si to že tě nenechala ve štichu a jezdí zase jak za mlada..
K tomudle ještě dodám, že už se mi párkrát stalo že sem se díval co jede po hlavní i když předemnou bylo auto a taky se mi stalo že zabrzdilo, naštěstí semnou byli v autě lidi a upozornili mě na to že auto zabrzdilo. Od té doby vždy koukám na auto předsebou a až opustí křižovatku teprve potom řeším jestli něco jede.. není kam spěchat jedno auto projede možna celá kolona ale radši počkat než projede a vyjet, než byt netrpělivej a potom nevyjet vůbec. Můžu se zeptat kolik tě tedy vyšla kompletní oprava se vším všudy ? Jinak havarijní je drahá záležitost já mam ted roční za skoro 20 tisíc (bylo podmínkou k leasingu 1/5 splátky teď druha za rok) a nehodlam určitě šetřit.. chci si jen trošku poupravit krytí aby to nebylo 20 ale třeba jen 10 ale i tak havarijní u novýho auta je určitě dobrá věc. Nejvíc zamrzí když si auto zrušíš o vrak z roku raz dva tři nebo ti ho zruší mladej frajer s BMW z roku raz dva třiNerez píše: ...Focus se rozjel a já za ním. Jenže Focus najednou zabrzdil a já, hledící doleva na auto, které jelo po kruháči(ještě já bych to v pohodičce stihl) jsem do něj naboural....