Borec měl u nás v sídlišti bílou astru a taky černý plasty a vypadalo to moc dobře. Teda jen do té doby než Astru rozbil na dálniciSolik píše:Možná budu divný, ale mě se to tak docela líbí Ta černá dělá ke stříbrné pěkný kontrast... A navíc jsou ty černé lišty praktické. Už vidím, jak by lakované byly za chvíli z parkoviště omlácené od dveří okolních aut.
Opel Astra H 2.0 T Sport - Solik
Re: Opel Astra H 2.0 T Sport
už není
- Reklama
Tak snad na to neměli ty černé lišty nějaký vliv
hehe ja ty listy v laku mam ale debil co neumi otvirat dvere se vzdy trefi bud pod ni nebo nad ni takze na listach lak ok , na dverich uz moc ne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Snažím se otevírat dveře na parkovišti opatrně, ale občas se stane (hlavně manželce ), že právě hranou lišty na konci se dveře dotknou auta vedle. Na černé není vidět nic, ani na tom druhém autě, ale kdyby tam byl lak, tak se asi odře.
Konečně jsem nainstaloval origo senzory s kabeláží do zadního nárazníku. Snažil jsem se to fotit, tak časem spáchám nějaký návod. Malá ochutnávka:
Re: Opel Astra H 2.0 T Sport - Solik
supr ale ja jsem rad ze uz to tam mam od koupi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Opel Astra H 2.0 T Sport - Solik
navodov nikdy nie je dost, aj ked ich nie kazdy cita