Dankina "astricka"
Re: Dankina "astricka"
.. vy se zas chytate ze? ale ocenit to nikdo !!!
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
Danka a to ste ju chceli vymenit.
midzi,
je to moje prve auticko a teraz uz viem co vsetko mi chyba vo vybave. nechcem uz investovat do mojej astricky (a ani laco si ho nechce nechat ), a preto buduci rok pojde do sveta. a este som zabudla spomenut, ze mam aj prezute na zimu.
je to moje prve auticko a teraz uz viem co vsetko mi chyba vo vybave. nechcem uz investovat do mojej astricky (a ani laco si ho nechce nechat ), a preto buduci rok pojde do sveta. a este som zabudla spomenut, ze mam aj prezute na zimu.
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
vsak to, s Lacom musi to auto riadne bojovat aby u vas ostalo
Taký vysmiatý chalan a je nespokojný s Astrou??
Pekne vozitko. btw. vsetko najlepsie k narodeninam.
Dakujem pekne
Ahojte,
veeeelmi dlho som tu nebola, lebo moje nove auticko mi robi velku radost
Nie je to opel, ale ja som velmi spokojna az na dve veci: lezie mi na nervy i-stop a nemoznost nastavenia samozamykania po rozjazde.
Ma 120 benzinovych konikov, co mi bohato staci a plnu vybavu
Dorabky na tomto aute boli len polep strechy a spätakov (ak by si niekto na fotke nevsimol, tak je to cierna leskla 3M folia ) a samozrejme, ze "zajac" tiez nesmie chybat...
Dufam, ze ma "nevyhodite" z klubu, kedze mam japonca a v pripade zrazu ma nezabudnete pozvat , ci?
veeeelmi dlho som tu nebola, lebo moje nove auticko mi robi velku radost
Nie je to opel, ale ja som velmi spokojna az na dve veci: lezie mi na nervy i-stop a nemoznost nastavenia samozamykania po rozjazde.
Ma 120 benzinovych konikov, co mi bohato staci a plnu vybavu
Dorabky na tomto aute boli len polep strechy a spätakov (ak by si niekto na fotke nevsimol, tak je to cierna leskla 3M folia ) a samozrejme, ze "zajac" tiez nesmie chybat...
Dufam, ze ma "nevyhodite" z klubu, kedze mam japonca a v pripade zrazu ma nezabudnete pozvat , ci?
Moc pěkné autíčko, vzhledově i barva. Ať slouží k plné spokojenosti .
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Take s tim nemam problem, nova mazda je paradni auto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet