Viking, Plzeň, Opel a samozřejmě Tatra.

Radovan
Kontaktovat uživatele:

Re: Viking, Plzeň, Opel a samozřejmě Tatra.

Příspěvek od Radovan » 12 čer 2012, 20:52

Jojo na Koterovské směrem k Olympii je servis (AUTOBOND GROUP) a pak Autoservis Nedvěď ve Starým Plzenci.
Já jezdím s Astrou na Rokycanskou. (the best přijímací technik je pan Polívka, toho doporučuju, jen mechaniky je třeba občas pohlídat. ;) ).
Naposledy upravil(a) Radovan dne 14 čer 2012, 14:15, celkem upraveno 1 x.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.

FOTO GALERIE - můj "mazel"

Reklama

vikingP

Příspěvek od vikingP » 12 čer 2012, 21:04

No já už jsem tam poptával aktivaci tempomatu až dám novou páčku a dále pak po výměně displeje ,docela vstřícnost.
Ale myslím, že jsem mluvil s někým jiným.
Nevím do jaký míry se v tom mohu pokud je to nový štourat sám ,ale zřejmě mě zatím asi nemine návštěva tohoto servisu ohledně prohlídek.
Co tam máš za displej Ty ?
Radovan píše:Jojo na Koterovské směrem k Olympii je servis (AUTOBOND GROUP) a pak Autoservis Nedvěď ve Starým Plzenci.
Já jezdím s Astrou na Rokycanskou. (the best přijímací technik je pan Polívka, toho doporučuju, jen mechaniky je třeba občas pohlídat. ;) ).
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .

Radovan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radovan » 12 čer 2012, 21:09

já jsem taky dodělával tempomat na Rokycanský. Bylo to na počkání. Byl to takovej hodně šikovnej autoelektrikář. Zapojoval mi i světla na denní svícení. Displej mám oranžový grafický.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.

vikingP

Příspěvek od vikingP » 13 čer 2012, 10:48

Zatím má jen 1600 km :)
Přílohy
a4.jpg

zralok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zralok » 13 čer 2012, 11:01

Zavist ten můj už takle krásnej není:( ale necham umejt a nakonzervovat a bude zase jak novej :)

Georga

Příspěvek od Georga » 14 čer 2012, 08:10

Jo, Algon na Rokycanský je dobrý servis. I když také mají své rezervy, ale alespoň jsou vstřícní (p. Polívka). Na rozdíl od servisu Autobond na Koterovský, který ještě nedávno měl výrazné problémy s techniky a kvalitou odvedené práce.
Já jsem koupil Astru u Autobond, protože Algon neměl na začátku roku autorizaci Opel a já uplatňoval na auto fleetovou slevu. Nicméně na servis budu pravděpodobně jezdit do Algonu na Rokycanskou.
clasic III car. 1.6

vikingP

Příspěvek od vikingP » 14 čer 2012, 15:35

Moje zkušenost ze servisem na Rokycanské je jen jedna, jelikož auto si udržuji sám, ale tohle chtělo kabel s diagnostikou. Na Astře F 1,6 mě začala svítit kontrolka motoru a jednalo se tuším, že o čidlo klepání motoru ,ale je to již dávno. Na počkání vyřešeno.

Zkušenost ze servisem Opel na Koterovské je velmi rozporuplná a pro mě v té době velmi zkličující, jelikož jsem ještě nebyl o těch věcech informovám tak jako zde .
Hned po koupi Astry H jsem se informoval na možnost dodatečné montáže lepšího displeje BID nebo GID kvůli aktivaci BC , bylo mě řečeno, že nereálné . Vyžaduje to jinou instalaci , montáž čidel a výměnu ŘJ .
Dále pak jsem měl dotaz na montáž páčky s tempomatem. Odpověď byla, že páčku lze objednat pouze neorigální a je třeba pro aktivaci tempomatu ještě namontovat pomocnou elektronickou jednotku . :roll:

Georgeisin

Příspěvek od Georgeisin » 14 čer 2012, 16:26

Jinak 23.06. bude minisraz na Krásenském letišti, je to ve vlákně srazy. Tak dojeď, máš to kousek.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW

Radovan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radovan » 14 čer 2012, 16:29

Tak z toho vyplývá 1 závěr, Rokycanská zatím = OK.

A Autobond....docela Ti povím teda mazec. Nechápu jak můžou mít ještě autorizaci pro Opel. To si nikdo nikdy nestěžoval "do Rűsselsheimu"? (resp. Prahy) :?

Georga

Příspěvek od Georga » 15 čer 2012, 08:30

Ono je to logické. AutoBond na Koterovské je otevřený poměrně nedávno a prodává a servisuje Suzuki, Opel a Kia (dříve Hyundai). A vypadá to, že o Opelech toho zatím ví suveréně nejméně.
Kdežto na Rokycanské dělají Opely co já si pamatuju. Mé zkušenosti (jezdil jsem tam s vectrou) jsou od nich dobré. i když nedokázali třeba najít únik klimatizace, ten až našel jeden vesnický servis.
clasic III car. 1.6

Odpovědět