Ondra :: Astra H 1.4
- Reklama
Re: Ondra :: Astra H 1.4
Tak ďalšia čierna Tak ťa vítam medzi nami a prajem veľa km bez porúch a nehôd
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Pěkná, pěkná . A ty světla jsou v pohodě, mě se ty mléčný líbí (mám je taky), jen je zvláštní, že jsou u 2007...
Koukám, že je to 1.4, jakpak to jede?
Koukám, že je to 1.4, jakpak to jede?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Bydlím asi 20km od Brna Jinak jak jede, .. asi jako 1.4 líp jako corsa, ale asi jsem měl vydržet a sehnat 1.6
Když to ale vezmu kolem a kolem, jezdím 5 km do práce a za rok jsem najel do 10tis takže mi to bude stačit.
Když to ale vezmu kolem a kolem, jezdím 5 km do práce a za rok jsem najel do 10tis takže mi to bude stačit.
Jasně, já se jen ptám proto, že jsem taky nevydžela a místo 1.7 zakoupila 1.3, tak koukám, že si stejnej případ .
Tak ať se vám spolu hezky žije a jezdí!
Tak ať se vám spolu hezky žije a jezdí!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
mám to pár dní, .. uvidím, ale jak jsem řekl, na to co najedu mi bude stačit. Máme doma Octavii II 2.0 TDI 103KW a to je trochu jiný svezení, ale kdybych to měl v tomhle tak nevím, ..
To máš Twinport? Máme v práci Gčko s týmto agregátom a páči sa mi jeho zvuk hlavne pri 5-6 tis. otáčkach
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
To si jej raději kup. Na Astru stojí 240 Kč. kat.č. 1740120.Ondra píše:... Pak ještě držák na brýle, .. ale ten si zkusím předělat z corsy sem.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Myslim ze sem tenhle drzak videl v Miloshe automatu. Nemas nekde jeho foto jestli je to opravdu on?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Ten drzak je na prd, pokud nemas opravdu male bryle nejlepe ne slunecni ale klasicke na cteni, ja tam teda jeste nic nedal do toho pouzdra, ale jako odkladaci prostor na zvejky dobry
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet