Vcera vymene rozvody pri 154000 km, kabinovy filter rovnako. Este ma caka olej a zvysne filtre. Odpalila sa mi ziarovka na svetlomete na vodicovej strane...vymenim pre istotu obe.
Dnes vymene ziarovky vo svetlometoch. Kupil som len take obycajne, uvidim kolko vydrzia. Vymena trva so vsetkym 3 minuty.
Este ma caka vymena napatovej cievky. V interieri svetlo sinusoidovo svieti pri volnobehu...zrejme to bude ona.
Zdravim pani,
asi 4 dni dozadu sa mi motor zacal po prejdeni 4 km prehrievat - zapol sa ventilator, tak sa mi to nezdalo a auto som odstavil. V nadrzke na vodu nebola ziadna voda, po vychladnuti motora som ju nalial opat a dnes som sa pod auto dostal a pozeral kadial to vlastne uteka - voda sice tecie, ale ani za svet neviem kade. Na nic som nedosiel preto sa obvraciam na Vas, ci nie je nejake miesto, kde to zvykne unikat a je to o nom zname. Nikam do servisu sa neviem dostat...nestiham dolievat vodu
Voda vyteka niekde v oblasti kde je starter...bol som pod autom, ale nevedel som prist na to, z kade to uteka, vsetky hadice na vodu su suche...ale voda tecie...
Trosku lutujem, ze som bral diesel...ten hluk mi zacina vadit. Najkludnejsia je Meriva na dialnici pri 130km/5stupen. Urcite by som bral skor benzin a OPC verzia vyzera nabuchane Ked bolo auto na zdvihaku, potocil som kolesom a zacala to ,,cukat,, vyzera to na poloos. Po troch mesiacoch po kupe nic moc spolahlivost