Cau kolegodimi píše:Kup Civica a konecne poznas zihadlo se slusnou spotrebou. A budem kolegove
kumace: Astra H 1.4 Enjoy
Re: kumace: Astra H 1.4 Enjoy
OPEL ASTRA H 1.4 Enjoy 2007 --RIP :-(
Honda Civic 1.8 Sport 2011 :-P
- Reklama
tak sa pochval
Me by zajimalo jak velky rozdil ve spotrebe ma benzinovy civic a astra ve stejne motorizaci
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak napiš svou spotřebu (ale pravdu). A já ti pak napíšu jak moc ti to žeremilosh píše:Me by zajimalo jak velky rozdil ve spotrebe ma benzinovy civic a astra ve stejne motorizaci
muj automat a tva 140konova "bestie" se moc porovnavat nedaji, nehlede na to ze civic neni kombik
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak zatial mam na tom civicu 1.8 spotrebu 6.3. Sak to je jak na opli , iked tam som sa vedel dostat aj pod 6.
Chodim do prace a z prace 25+25 km medzi dedinami + zapcha pred BA. Semtam si na okreske trosku pocuvnem vysoke otacky civicu Myslim ze je to vyborna spotreba nato, ze to ma o viac ako 50% vacsi vykon nez moja predosla Astricka. Takze zatial spokojnost. Predtym natom jazdila mama kratucke vzialenosti a mala spotrebu 7,1 dlhodobu. Udajne ten BC neukazuje presne a realita moze byt cca o 0.5litra viac. Ja to po dotankovani preverim
Chodim do prace a z prace 25+25 km medzi dedinami + zapcha pred BA. Semtam si na okreske trosku pocuvnem vysoke otacky civicu Myslim ze je to vyborna spotreba nato, ze to ma o viac ako 50% vacsi vykon nez moja predosla Astricka. Takze zatial spokojnost. Predtym natom jazdila mama kratucke vzialenosti a mala spotrebu 7,1 dlhodobu. Udajne ten BC neukazuje presne a realita moze byt cca o 0.5litra viac. Ja to po dotankovani preverim
OPEL ASTRA H 1.4 Enjoy 2007 --RIP :-(
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
gratulace k novému autu
jak to tady tak sleduju, tak ještě chvíli a máme tady z toho kolonii Honda fora
jak to tady tak sleduju, tak ještě chvíli a máme tady z toho kolonii Honda fora
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
No u Nás v hospodě když piješ pomalu,tak zazní hláška,cucáš to jak Japonský auto benzín a je to holt pravda
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
No hele, neuřážej Astru. Má víc výkonu než půlku Civicu