Terezina Astra H 1.3 cdti
Re: Terezina Astra H 1.3 cdti
Dalik
Máš pravdu, že když není vidět, že to je plast, tak to tolik nevadí, možná kdyby to byly černý lakovaný zrcátka a kliky, že by to vypadalo líp.
No jo, kytičky musely bejt, je to aspoň holčičí auto. Možná přidám ještě další, teď jsou 3, ale zas to nechci přehnat.
Máš pravdu, že když není vidět, že to je plast, tak to tolik nevadí, možná kdyby to byly černý lakovaný zrcátka a kliky, že by to vypadalo líp.
No jo, kytičky musely bejt, je to aspoň holčičí auto. Možná přidám ještě další, teď jsou 3, ale zas to nechci přehnat.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Mně se to taky zda
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
....a tiez moc moc dobre pneu Za sucha urcite nemozu byt k adhezii vyhrady, pri spravnom husteni minimalny valivy odpor a tym aj desatinky na spotrebe idu hezky dole
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Jo? No vidíš, v tomhle jsem si nechala poradit, tak jsem ráda, že dobře. Je taky fakt, že nebyly nejllevnější...CandyX píše:....a tiez moc moc dobre pneu
Corsaczek
Díky, díky.
Tedy prvně to bylo takové ošklivé káčátko, a ty kola tomu fakt přidaly hodně. Kdyby to bylo moje, určitě bych polepil B-sloupky. Ani to zrcátko nevadí, ke liťákům se to i hodí
Hodně štěstí a najetých kilometrů
Hodně štěstí a najetých kilometrů
Opel Astra H Caravan 11/2006, 1.6 16V 77kW Z16XEP (2009-2017)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Terezka no konečne si sa rozhúpala. Je to pekné Teraz je to pravé - orechové
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Franke CZ
Je fakt, že s těma kolama je to o něčem jinym. Škoda jen, že to zase za chvíli přezuju zpátky na plechy. Ty sloupky jsme už tady řešili, mě se to jaksi moc nelíbí. Je toho prostě hodně, co bych na tom auíčku ráda udělala, ale nejde to prostě najednou. Navíc, jak v tom člověk jednou jezdí, za chvíli spoustu věcí přestane vidět a už mu nevadí. Každopádně díky za pochvalu!
Kesi
Děkuju, děkuju. Největší grády tomu přidali ty kytičky . Taky jsem ted celkem spokojená, až na ty škrábance . Ani jeden neni ode mě, o to víc mě to bolí.
Začala mi ted svítit inspekce (mám necelejch 80 tis), ale nějak nevim, co by mi prováděli. Olej je nedávno měněnej, chyby nemá, šlape krásně. Ale nerada bych něco zanedbala...co myslíte, že by mohla při těhle kilometrech chtít?
Je fakt, že s těma kolama je to o něčem jinym. Škoda jen, že to zase za chvíli přezuju zpátky na plechy. Ty sloupky jsme už tady řešili, mě se to jaksi moc nelíbí. Je toho prostě hodně, co bych na tom auíčku ráda udělala, ale nejde to prostě najednou. Navíc, jak v tom člověk jednou jezdí, za chvíli spoustu věcí přestane vidět a už mu nevadí. Každopádně díky za pochvalu!
Kesi
Děkuju, děkuju. Největší grády tomu přidali ty kytičky . Taky jsem ted celkem spokojená, až na ty škrábance . Ani jeden neni ode mě, o to víc mě to bolí.
Začala mi ted svítit inspekce (mám necelejch 80 tis), ale nějak nevim, co by mi prováděli. Olej je nedávno měněnej, chyby nemá, šlape krásně. Ale nerada bych něco zanedbala...co myslíte, že by mohla při těhle kilometrech chtít?
terezka možno ti to pri menení oleju nevynulovali, mne spravili to isté.No nápis InSp si môžeš vymazať aj doma takže pohoda
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Já jsem ho neměnila v autorizovanym, ale u svýho mechanika a ten asi nic nenuloval. Ale spíš jsem myslela, jestli nechce ještě něco jinýho než jen olej.
Jooo a jak si to sama můžu vymazat? Ne, že by mi ten nápis nějak komplikoval život, ale trochu mě to znervózňuje .
Jooo a jak si to sama můžu vymazat? Ne, že by mi ten nápis nějak komplikoval život, ale trochu mě to znervózňuje .