Ondra :: Astra H 1.4
Re: Ondra :: Astra H 1.4
Ty co mám já se tam vlezou jen když je natočím na správnou stranu, jinak se tam kapsa úplně nedovře.
- Reklama
Tak jsem právě vyměnil trysky ostřikovačů, .. dostat ven ten plast ve kterých drží je něco skoro nemožného, .. Samozřejmě se mi ulomil ten plastový držáček, .. ale je to tam. Jen se chci zeptat jestli jdou ty trysky nějak směrovat? Řekl bych, že to chce trošku nahoru.
Dají se štelovat. Je na to takový přípravek. Mám ho udělaný, pokud jedeš do Letnan, tak ti je seřídím. Chce to dát maximálně nahoru.
Nasměrovat jdou, je na to speciální nářadí, ale asi to znamená zajet přímo do Oplu, abys je úplně nerozšteloval... Ale možná tu s tím někdo má zkušenost a poradí líp.
A jak se s tím posunuje? Jako u těch starých trysek tzn jen tím středem?
Dimi tak sem cera kukal na ty trysky potřebujou krapet povzbudit smerem na horu mohl bys mi stim hnout ???? dikydimi píše:Dají se štelovat. Je na to takový přípravek. Mám ho udělaný, pokud jedeš do Letnan, tak ti je seřídím. Chce to dát maximálně nahoru.
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Jasně. Přijed na kafe a nebo do Letnan. Jinak přípravek se dá lehce udělat. Je to jen trubička rozříznutá na čtyři jazýčky. Výroba tak 10 minut.
No mam to krapet z ruky ale prijedu huš tady znam par lidi a poznat je osobne bude pro me cestdimi píše:Jasně. Přijed na kafe a nebo do Letnan. Jinak přípravek se dá lehce udělat. Je to jen trubička rozříznutá na čtyři jazýčky. Výroba tak 10 minut.
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Tak vezmu štelovátko na sraz sebou. Tak se přihlas. Taky tě rád poznám.
Dneska jsem namontoval kapsu na brýle a jsem spokojený, .. je minimálně tak velká jako v corse, .. Konečně nebudu šmátrat bezúspěšně po střeše