Opel Astra 1.6 16V 85kw/115k
Re: Opel Astra 1.6 16V 85kw/115k
sladas a co amortizace ?
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
To myslíš že je hodně nebo malo? Asi malo, když v oplu stojí ventilek 13 kčsladas opc píše:opel ma trosku jine ceny koukam..ja kdyz jsem to naboural ted koncem roku tak chladice jak klima tak vody na vymenu,pak kapota a naraznik plus maska a cena,menil se i ram pod motorem kterej byl malinko tuklej pomalu to nebylo ani videt a faktura na 104 tisic..jsem cumel jak puk
http://www.slevomat.cz/sleva/98171-komp ... =undefined
Objednal jsem se sem na kontrolu klimi, dezinfekce a doplnění. Neporuším tím nějakou záruku? Jinak byli tam dva kamarádi a říkali že přístup mechaniků je super, vše vám vysvětlí. Takže strach nemam že by to neudělali pořádně.
Objednal jsem se sem na kontrolu klimi, dezinfekce a doplnění. Neporuším tím nějakou záruku? Jinak byli tam dva kamarádi a říkali že přístup mechaniků je super, vše vám vysvětlí. Takže strach nemam že by to neudělali pořádně.
Není to zbytečný, když ti to dělají na servisce? Podle mě vyhožený prachy...
Tak jim řeknu že to je udělaný
Tak a je to tady, od té nehody nevím kolik uběhlo času, najel jsem cca 1000 km a začlo hučet přední pravý kolo =) při 80km/h na 5ku i 4ku ... i při vyšláplý spojce. mám podezdření na přední náboj a co sem si tak četl tak nejde vyměnit ložisko takže ted musím zase do opla a doufat že to pojištovna dořeší
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
asi nejdrive nez bych odvezl do servisu bych tam zkusil dat jiny kolo,zdali nehuci treba pneumatika a pak bych to resil dal..kazdopadne lozisko na astra co jsem koukal je celkem dost mastny..
Opel Astra OPC
http://2i.cz/fb84b69c4f dneska jsem se pustil do motorovýho prostoru, byla to katastrofa mytí probíhalo metodou "kam se hadr dostane"
Tam se skoro nikde hadr nedostane , Takže to spíš ostříkat nebo raději wapka ,ale zase nijak výrazně do toho nedávat grády a pak hned vodu vyfoukat pistolí vzduchem. Pak to zas vypadá relativně jak nový.
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .
Na motor jsem nedavno pouzil Arvu a stetecek a pak kbel s vodou a hadr a je jak novej
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet