Astra OPC 2.0T Arden blue :o)
- Reklama
Re: Astra OPC 2.0T Arden blue :o)
Proč by jsi si měl pujčovat tatovu audinu.Tvoje opc ti dělá image dost
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
nee půjčit, ale vzít to je pravda, nicméně Audi, BMW.. to je trochu jiná liga ale samozřejmě, že bych svoje opc nevyměnil, když mi dělá radost každou projížďkoucolli píše:Proč by jsi si měl pujčovat tatovu audinu.Tvoje opc ti dělá image dost
no doufám, že to bude co nejdřív.. od úterka jdu zas do práce, tak na to všechno bude ještě míň časuSamothe píše:tak měň měň jáááá čekááám
Ahoj kluci,
aby jste tu s těmi OPCečkami nebyli tak osamocení, stávám se opět aktivním ) auto nafotím a přidám do klubcars během týdne. Nicméně je to +- to samé co má Irmscher tzn. Černá cca 280HP a teď nově H&R -30mm.
P.S.: v tom Mostě jsem to byl já...
aby jste tu s těmi OPCečkami nebyli tak osamocení, stávám se opět aktivním ) auto nafotím a přidám do klubcars během týdne. Nicméně je to +- to samé co má Irmscher tzn. Černá cca 280HP a teď nově H&R -30mm.
Já se vám docela divím (ikdyž i obdiuvuju ty krásný opc), že se vám chce platit tolik za ten sosající motor. I ta 1.6ka žere docela dost
- Georgeisin
No já sem jim ani nedivím, kdybych neměl rodinu (potřeba praktickýho auta) a měl dostatek pěnez na koupi, zrovná modrá Astra H OPC je úplně k sežrání, docela závidím, když ji někde vidím. Motor sice sosá, ale ten požitek... To je jako se ženskou, když budeš mít nádhernou manekýnu, taky bude mít vyšší spotřebu (hadrů, šminek a tak), ale zase z ní budeš mít velkej požitek .power2 píše:Já se vám docela divím (ikdyž i obdiuvuju ty krásný opc), že se vám chce platit tolik za ten sosající motor. I ta 1.6ka žere docela dost
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
co že jsi se rozhodl si opět pořídit opc?koxx.fr píše:Ahoj kluci,
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
on se nerozhodnul,měl dvěSamothe píše:co že jsi se rozhodl si opět pořídit opc?koxx.fr píše:Ahoj kluci,
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT