Red GTC Z18XE by Samothe
Re: Red GTC 1.8 16V Z18XE by Samothe
Super koupě moc se mi líbí a ta výbava,co jsi za ni dal-můžeš i soukromě jestli chceš.Já rozvody měnil hned po koupi při 100 tisících protože jsem v servisní knížce výměnu nenašel,měnili mě je v Oplu v Ostravě a i s olejem a filtry to přišlo na 10 tis.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
- Reklama
předchozí majitel jí původně prodával za 240t nakonec při rychlé domluvě byl ochoten jít dolů(potřeboval nutně koupit větší auto) nakonec jsme se domluvily na ceně 185t
víc bych ani neměl a v bazaru mu nabízeli max 150t takže jsme se dohodli prostě super koupě a krásná výbava krom CID displeje tomu opravdu nic nechybí,ale jak se znám tak postupem času budu další drobnosti do výbavy dodělávat
jinak rozvody mají ještě čas auto má teď nalítáno 58000 km a krom pravidelné výměny oleje a filtrů tam je vše původní brzy mě čeká servisní prohlídka tak zjistím co autu chybí a bude potřeba k výměně![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
jinak rozvody mají ještě čas auto má teď nalítáno 58000 km a krom pravidelné výměny oleje a filtrů tam je vše původní brzy mě čeká servisní prohlídka tak zjistím co autu chybí a bude potřeba k výměně
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Luxusni
kdyz se nekdo o auto stara, ma malo najeto a jeste ho proda za super cenu co vic si prat ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vybava rozhodovala az sis nevsiml ze kupujes ruzovy auto
Ale neva, taky bych ho asi bral s tou vybavou km atd...
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ale neva, taky bych ho asi bral s tou vybavou km atd...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jaká růžová
mě tahle barva padla hned do oka jak jsem to auto prvně viděl
já už dlouhodobě věděl,že chci silnější verzi 1.8 103 kw a nic jiného,ale prostě výbava a cena mě ukecala abych zvolil slabší variantu![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
mě tahle barva padla hned do oka jak jsem to auto prvně viděl
já už dlouhodobě věděl,že chci silnější verzi 1.8 103 kw a nic jiného,ale prostě výbava a cena mě ukecala abych zvolil slabší variantu
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
včera u Romana astřička dostala nový CID displej+češtinku+aktualizaci map (konečně mám plnohodnotnou navigaci) a aby to nebylo málo tak jsem k tomu přibral OPC volant a jako bonus automatické rozsvicování světel ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
co vic si prat vid ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
ja ja
ještě pořádný kola a na chvíli budu spokojen ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)