Red GTC Z18XE by Samothe
Re: Red GTC Z18XE by Samothe ... možný prodej
To jsou takový ty šetřílkové co natankují do auta u ONA Diesel za 32 kč/l a pak ještě vytáhnou z kufru kanistry protože ONO je pro ně daleko
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
každý šetří hlavně v dnešní době, ale zase takový šetřílek teda nejsem, ale také předpokládám, že se tady nenaráží přímo na mě
dneska kompletně vyleštěno, auto vypadá jak by zrovna sjelo z linky
včera po roce a půl měněný pylový filtr (ten původní to už měl těžce za sebou), brnkačka na 10 minut práce
včera po roce a půl měněný pylový filtr (ten původní to už měl těžce za sebou), brnkačka na 10 minut práce
Re: Red GTC Z18XE by Samothe
Petelice. Ty origo kola jsou fakt nádherný, také jsem po nich koukal ale pod 10 000,- Kč jsem je nenašel. :-/ Jen ta barva mě malinko zaráží. Ta barva je opelácká nebo je to stříklé, protože žádnou takovou astru jsem neviděl.
[url=http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=38&t=4853]
je to oplácká barva né moc vídaná, ale už jsem jich pár viděl a kola levněji ani asi neseženeš já je kupoval za 12 s pneu na odpis, takže mě kola nakonec komplet vyšli na 30
za chvíli mi naskočí na tachometru rovných 100 000 km
tedy za 30 měsíců co auto vlastním najeto 43 000 km a za celou dobu bez jediné poruchy či jiného problému,
takže maximální spokojenost
tedy za 30 měsíců co auto vlastním najeto 43 000 km a za celou dobu bez jediné poruchy či jiného problému,
takže maximální spokojenost
me bude za chvili svitit na aute celych 50tis km, presne pulka co tobe, taky bez zavad a problemu TUK TUK NA DREVO! at nam nadale tak bezvadne astrule slouzi Samothe, ja mam na Hance najeto jen zatim asi 13tis km
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
na to, že ho máš cca 2 roky jsi s tím teda moc nenajel to jsi spíš měl zvolit nějakou atmosféru