Red GTC Z18XE by Samothe
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Red GTC 1.8 16V Z18XE by Samothe
taky ybch rad pruziny ..jen nechci tu tvrdost ((..vaham vaham..
Opel Astra OPC
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja uvazuji i o pruzinach eibach..videl jsem je v akci a snizi a zachova i komfort...ceho se u snizeni bojim aby se nesjizdeli pneumatiky a nepopraskala kastle z toho pnuti..jak se mi jiz drive stalo na corse B
Opel Astra OPC
já beru jako HRko jedno z nej na trhu, takže jim budu věřit a irm je má a je spokojenej, tak snad budu spokojený i já
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak at uz to tam je a snad se odhodlam i ja...nahod hlavne fotky
Opel Astra OPC
špinavá, ale přezutá a hlavně dosazena opc řadička za což patří velké dík frydexovi, který mi ji tam nakonec zdárně namontoval
foceno mobilem
foceno mobilem
Vypadá super, jak se ovládá? Netlačí ta hrana do dlaně, jak psali v recenzích?
Jak by mohla tlačit do dlaně? To je ta nejluxusnější řadička, co sem držel
Test OPC na auto.cz
jeden z mínusů:
-tvar a velikost volantu a řadící páky
Trochu méně nadšení budí příliš velký volant, který se díky nižšímu posezu ve sportovních sedačkách dostal do poněkud nepřirozeného sklonu vůči tělu. Totéž platí o řadící páce, jejíž velká hlavice s ostrou hranou do dlaně příliš nepasuje.
Volant má extrémně tlustý věnec a velký průměr, hlavice řadicí páky je sice zušlechtěná kůží, má ale hodně podivný tvar, který by ergonomové pravděpodobně nepochválili.
Proto se ptám, jak na tom je ovládání páky, když jsem na ni snad nikde nečetl pozitivní reakce. Vzhledově je super, i když se mi osobně líbí spíše kulaté hlavice
jeden z mínusů:
-tvar a velikost volantu a řadící páky
Trochu méně nadšení budí příliš velký volant, který se díky nižšímu posezu ve sportovních sedačkách dostal do poněkud nepřirozeného sklonu vůči tělu. Totéž platí o řadící páce, jejíž velká hlavice s ostrou hranou do dlaně příliš nepasuje.
Volant má extrémně tlustý věnec a velký průměr, hlavice řadicí páky je sice zušlechtěná kůží, má ale hodně podivný tvar, který by ergonomové pravděpodobně nepochválili.
Proto se ptám, jak na tom je ovládání páky, když jsem na ni snad nikde nečetl pozitivní reakce. Vzhledově je super, i když se mi osobně líbí spíše kulaté hlavice