Opel Astra GTC - Prodáno :(
Re: Opel Astra GTC
Chytit, nakopat pr..., přerazit pazoury a nechat zaplatit. Držím palce, ať se zadaří oprava...
- Reklama
To je ta vaše láska k pražákům..Gord píše:díky, jsem z toho fakt smutnej. Asi to dělá ta pražská SPZ v Brně :-/
Mě pražáci nevadíPepino píše:To je ta vaše láska k pražákům..Gord píše:díky, jsem z toho fakt smutnej. Asi to dělá ta pražská SPZ v Brně :-/
už není
To na..... , já přivezl auto odřené na blatníku a nárazníku u spolujezdce (viz foto galerie) a dnes mám odřenou druhou stranu a nárazník vzadu. Někteří lidé jsou fakt prasata. Jediné co mě uklidňuje, že mi to někdo neobjel klíčem ze závisti, ale z nešikovnosti při parkování. Ať se ti zadaří oprava a až to bude tak poraď jak, jelikož se mi nechtějí stříkat celé nárazníky a blatníky.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
4 fisch: řešilo se to už jednou v sekci interiér a exteriér - 2 stránka, téma dřevo v palubce - na 1 stránce dole. taky jsem to chtěl nejak ty rýhy opravit.můj znamej lakýrník mi říkal ze když přestříka jen tu rýhu,jako čistě jen ten drápanec,a i když pak přebrousí a přeleští lak tak to stejně bude vidět.ale to říkal o mém modrém laku.u stříbrnýho laku nebo metalíze by to nemuselo být tak vidět.si teda aspoň myslím já.
Já měl na rýhu ve dveřích se stopami červeného laku půjčenou leštičku a pastu od firmy 3M, ale jaká to byla pasta nevím... Leštička vypadala jako flexa, (dělal mi s tím i světla na Géčku, dost prokoukly). Jen se musí opatrně, aby se nespálil lak. Na dveřích mi zbyla jen ta rýha po tom šikulovi z parkoviště, na laku není téměř nic vidět...
Uvidíme co na to řekne známej v pátek v Praze. Včera mi jeden borec v lakovně říkal že za opravu minimálně 6000Kč. To jsem teď vysátej jak kostelní myš ...
už není
4 Oton: Dík za info. Je toho tady hodně a člověk na plno věcí nenarazí. Já osobně opravným tužkám nevěřím a jsem toho názoru že metalíza je místně neopravitelná, aby oprava nebyla vidět. Metalické laky se opravují celoplošně a to jest finančně a časově dost náročné.