Red GTC Z18XE by Samothe
Re: Red GTC 1.8 92 Kw by Samothe
kdy by se měli vůbec měnit rozvody u tohoto motoru???
- Reklama
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tohle jsem četl,ale nedočetl jsem se výměnu rozvodů,ten co mi to prodával říkal,že po 80 000 km tak se chci jen ujistit,že tomu tak doopravdy je
edit:jsem mamlas to tam píšeš já četl co tam dal denny,takže v 90t km budeš měnit?
edit:jsem mamlas to tam píšeš já četl co tam dal denny,takže v 90t km budeš měnit?
V 90 jsem menil, aj i filtry, v 84 jsem auto kupoval a v 81 mi delal servis helmut jeste v Nemecku takze asi tak, ale rozvody nedelal
Tady jeste naky info. https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =19&t=1240
Tady jeste naky info. https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =19&t=1240
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a na kolik tě rozvody vyšli? jinak stejně budu dělat servisní prohlídku při 60t km za chvíli,takže se tam ještě poptám a na kolik mě prohlídka vyjde finančně,doufám,že to semnou nešlehne až řeknou cenu
V SZ mas odpoved, kazdopadne ja kdyz kupoval auto pocital jsem s tim ze servis budu delat preventivne i kdyby rozvody delane byly od puvodniho majitele a tak tech 20t co mi zbylo se hodilo, vcetne nakupu novych pneu atd...
já pojedu na servis za chvíli a počítám,že se měnit něco bude,samo,že nepočítám oleje a filtry to bude samozřejmost no to bude pálka
Pěkná, ať slouží...
Moc pěkný GTC, ta barva je super, tady HK v téhle barvě jezdí jedno háčko kombík. Po mojí šedé metalíze je to asi barva, která se mi na H líbí nejvíc...