![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Astra GTC 2.0T
Re: Astra GTC - bílá turbína
Svítí to jen se zaplým zapalováním. Intenzita světla dodělávanýho světla je bludička. Svítí to zhruba stejně, jako ovládací panel oken. Protože je to schovaný v rožku, je vidět jen mírnej odraz ve stříbrné klice. A o tom to je ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Reklama
Po osvětlení klik nachází osvětlení prostoru pro nohy. Ptáte se proč? Už několikrát mi spadlo něco dolu a nemohl sem to v té tmě najít
Je to napojený na stropní lampičku (prostřední světlo), takže když se rozsvítí, svítí i prostor dole. Musí se ale najít vhodný místo pro umístění LEDek, protože by jinak zavazel výdech ofukování. Nejmíň místa je u spolujezdce.
Bílá LED se zbroušenou čočkou, aby se světlo rozptýlilo co nejvíc a 510 ohm odpor
Bílá LED se zbroušenou čočkou, aby se světlo rozptýlilo co nejvíc a 510 ohm odpor
- jour
- Kontaktovat uživatele:
tak na toto som velmi zvedavy ako to urobis, vyzera to velice nenapadne a funkcne. mam rad dorabky, ktore minimalne zasahuju do povodneho vzhladu.
ja rozmyslam nad osvetlenim celeho interieru pomocou LED, tiez napojenim na stropne svetlo. mam tam len zakladne svetlo a je trochu slabe. chcel by som to umiestnit hore na B stlpiky, lenze tam to musi byt tip top praca.
ja rozmyslam nad osvetlenim celeho interieru pomocou LED, tiez napojenim na stropne svetlo. mam tam len zakladne svetlo a je trochu slabe. chcel by som to umiestnit hore na B stlpiky, lenze tam to musi byt tip top praca.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
S výsledkem su maximálně spokojenej a svítí to ještě líp, než sem plánoval. Kabel mám nataženej po 3ch částech. Jeden konektor je u stropní lampičky, druhej u přihrádky a třetí u řidiče. Všecko je pěkně schovaný za tapecem a plastama, takže nejde nic poznat. V případě potřeby to de krásně rozpojit.
ps poslední fotka je trošku tmavá
ps poslední fotka je trošku tmavá
Po týdnu, co sem nabíjel baterku (nejezdil sem) a dolíval kapku destylky je zase vybitá (11,5V). Buď něco hrozně žere a nebo je v prdeli baterka. Pepův modul ukazoval i při dlouhým ježdění nabití maximálně 60%. Tak doufám, že to bude jenom baterka... Ikdyž po 2 a něco letech vadná? ![Geek :geek:](./images/smilies/icon_e_geek.gif)
![Geek :geek:](./images/smilies/icon_e_geek.gif)
Je to možné. Skús ju dať na test, ktorý sa robý pod záťažou.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dneska se mi poštěstila nádherná koupě na ebay.co.uk. Zadní difuzor z OPC v parádním stavu za pár kaček. Ještě vejfuk a bude to paráda ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
konečně budeme svítit bíle i parkovačkama a bez nějakých bastlených LEDek
5000K
5000K
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
nedavno asi tak dva dny mi zas odesla ledka v parkovacce uz jsem se na to doslova vy*ral a dal tam normos zarovky nebot tohle uz nebylo mozny..a pak ze jsou ledky bez problemu..
Opel Astra OPC