Astra GTC 2.0T
Re: Astra GTC - bílá turbína
Holt u motoru 1.8 to je asi standart
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
dodělání stojí max 20 kč + hodina práce na každý dveře
paradicka
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Vy jste kutilové to neni možný za chvílí stoho bude mercedes ten má ještě podsvícení na nohy i vzadu
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Dá sa to dokúpiť aj v opli pod číslami 2238752 + 2238753. (12,96 € s DPH / kus)
http://www.youtube.com/watch?v=LQ_PhZ2e3Hc
http://www.youtube.com/watch?v=LQ_PhZ2e3Hc
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
to vypada zajimave,uz jsem na to koukal ze tam mam nejake zaslepne misto a taky uz jsem tam chtel cpat diodu..kabelaz(pripravu) ma kazda astra??nebo se musi dodelat??
Opel Astra OPC
Každá to prej nemá, ale stačí oddělat horní repro a kouknout do díry, jestli tam je volnej konektor přilepenej na svazku
Jak sem poskládal tapec, tak sem si všiml, že mám volnou kliku... pozdě Takže zase znova rozdělat
Mimochodem poškodil sem 2 plastový úchyty a menší stojí 25,- a větší 15,- bez DPH v Oplu
Jak sem poskládal tapec, tak sem si všiml, že mám volnou kliku... pozdě Takže zase znova rozdělat
Mimochodem poškodil sem 2 plastový úchyty a menší stojí 25,- a větší 15,- bez DPH v Oplu
Ahoj, muzu se zeptat kdy to sviti, jestli furt pri jizde ,nebo jenom s vnitrnim osvetlenim? dik
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že to svítí furt, což mě trochu štve, jinak bych to tam už měl...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."