No myslím že výhoda bubnov je že nehrdzavejú tak ako kotúče. Ak jazdíš pomaly bez prudkého brzdenia tak po pol roku možeš kotúče rozoberať pretože nechodia.sladas opc píše:spise me to zarazilo ze nektere motorizace maji kotouce a nektere bubny...delam ve skodovce a tam maji vsechny auta kotouce at to jede do jakekoliv zeme,jinak vim o techto moznostech ze do nemecka jezdi lepsi vybavy...o vzhled ani tak moc nejde myslim ze to me tolik netrapi a verim ze bubny jsou dobre,protoze po zkusenostech co jsem slyysel tak jsou s kotoucema vzadu dosti problemy hlavne dosti po zime kdy zustava viset rucni brzda atd...
Opel Astra GTC - Prodáno :(
Re: Opel Astra GTC
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Vitaj v klube GTC. Gratulujem a veľa km bez nehôd.Gord píše:Tak konečně je doma
Opel Astra H GTC
65005 KM
r.v.:2005
1.4 TWINPORT® ECOTEC®, 66 kW / 90 ks
https://www.opel-astra-h.cz/galerie/gord/
Více v galerii
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak pokud vím, Škodovka taky nedávala na všechny Fabky kotouče... . A problémy s funkčností? Když se o vůz staráš, nejsou . A bowden zaroste i u bubnových..., jinak asi bubny vydrží déle..sladas opc píše:spise me to zarazilo ze nektere motorizace maji kotouce a nektere bubny...delam ve skodovce a tam maji vsechny auta kotouce at to jede do jakekoliv zeme,jinak vim o techto moznostech ze do nemecka jezdi lepsi vybavy...o vzhled ani tak moc nejde myslim ze to me tolik netrapi a verim ze bubny jsou dobre,protoze po zkusenostech co jsem slyysel tak jsou s kotoucema vzadu dosti problemy hlavne dosti po zime kdy zustava viset rucni brzda atd...
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
sorry ja myslel škodu octavii tam jsou vsude kotouce at je to 1.4...jinak jak uz nikdo psal kdyz jezdis kratke vzdalenosti kotouce zareznou vzadu..ale to je jedno jak jsem rekl vse ma sve pro a proti
Opel Astra OPC
Tak auto brzdí suprově dneska za toho deště mě dalo vědět o sobě i ABS akorát chci GID místo BID
už není
No cece zalezi na case. Sehnal sem totiz hoknu. Ve stredu nastupuju. Ale pokud by to bylo odpoledne, tak bych prijel.Oton píše:Ve čtvrtek tady? http://carteam.cz/mapa_velka.htmGord píše:Zdařilo se snad. To sipiš že sejdem,klidně navrhni termínOton píše:No vidíš! Krasavice! Hodně štastných kilometrů
Pak se někdy sejdem v Brmě
Čas ještě upřesním.Budu jej vědět asi ve středu.
Pekki dorazíš taky?
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
gratuluji ke koupi moc pěkné GTC taky jednou doufám budu takové vlastnit
Tak zadní kotouče, jak někdo psal, vydávají takový třecí zvuk. Zkusil jsem za pomalejší jízdy zatáhnout ruční brzdu a zdá se že to funguje
už není