![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Lukeho červené GTC (Vanessa) - došlo na další úpravy
- Reklama
Re: Lukeho GTC "Vanessa"
Čím více s novým volantem jezdím, tím víc se mi líbí
Je mi jasné, že sto lidí - sto chutí a názorů ale já jsem nad očekávání spokojen. Skvěle se drží a skvěle vypadá
Doma už čekají i OPC pedály
Teď už jen doladit ty brzdové třmeny, přezout (až skončí aktuální kalamity
)a nahodím "letní sadu" včetně pedálů ![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Doma už čekají i OPC pedály
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Teď už jen doladit ty brzdové třmeny, přezout (až skončí aktuální kalamity
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Luke píše:Jenomže já to nechci dělat sprejem a na jednu sezónu..
Ale dle powera2 pořádně barvou, do detailů a štětcem 3-4 nátěry.. aby to vydrželo léta letoucí
Daval som Hammerite, jedna alebo dve vrstvy. Stoji to 5€, mala plechovka na 4strmene a este mi tam troska zostalo. Drzi to uz stvrty rok bez problemov. Je to husta farba ked to zaschne to je ako plast, len odporucam. Mame to viacery tak urobene....
Volant je taky iny, ale hlavne je ze si ty spoko....
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Přesně tak
Já jsem spokojený.. a o to jde..
Barvu už mám namíchanou - stejnou jako mám na voze..
Takže jako vždy - hodím Vám sem potom nějaké foto, jak to dopadlo.. ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Barvu už mám namíchanou - stejnou jako mám na voze..
![Stydlivý :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Po dlouhé době zdravím pánové a pouze dávám recenzi na Žárovky PHILIPS H7 BLUEVISION ultra, které jsem dával na auto loni v dubnu.. Sice svítí opravdu suprově - nejlepší svítivost a nejhezčí odstín světla, jaký jsem doposud o žárovek viděl.. Akorát dva týdny zpátky odešla jedna žárovka a týden na to druhá
Jako by to měly domluvené
Takže u mě životnost necelý rok a půl ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Po dlouhé době se hlásím a opět s dotazem...
Pokud byste zvažovali dodělání xenonů - jít do originálu nebo do "tuningu" s denním svícením..?
Jakože vzhledově samozřejmě vítězí origo - nejsem zastáncem ani bastlení a ani tuningu.. Na druhou stranu to denní svícení také není k zahození - ať se když už nesvítí celé dny za světla xenonem...![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Pokud byste zvažovali dodělání xenonů - jít do originálu nebo do "tuningu" s denním svícením..?
Jakože vzhledově samozřejmě vítězí origo - nejsem zastáncem ani bastlení a ani tuningu.. Na druhou stranu to denní svícení také není k zahození - ať se když už nesvítí celé dny za světla xenonem...
Re: Lukeho GTC "Vanessa" - xenony..?
Orig. xenony = hodně peněz a práce. Neorig "xenony" nejsou bych řekl homologovaný pro výbojku a měla by tam být jen halogenka. Pro xenon musíš mít čidlo náklonu a ostřikovače světlometů. Ostřikovače můžou kontrolovat i PČR. Některý dodělávky se prostě cenově nevyplatí. Pokud do těch neorigo hodíš halogenku, tak máš o plno práce míň. Podívej se ale na recenze, jak celkově svítí a taky, jestli to denní svícení je opravdu homologovaný jako denní svícení a ne jako parkovačky.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tyhle tuning lampy co jsem davas jsou snad jediny co astre slusej a i to denni sviceni sviti dobre a je to pekny...dalsi vec ale spise bude jak tyhle neorigo svetla budou svitit v noci nebot je uz vyzkouseno ze tyhle tunig lampy nejsou proste co se tyce do viditelnosti dobry..takze tam zas to mluvi jedine za origo...pokud ale resis denni sviceni tak se i prodava modul kterej muzes dat na mlhovky a mit mlhovky jako denni sviceni a zaroven i mlhovky jako mlhovky...videl jsem to i na dosti dvojkovych oktavkach atd..
Opel Astra OPC
Sladas - Jojo i tyto moduly jsem kvůli tomu hledal ale jediné co jsem zatím našel jsou na OPC - ne na obyč nárazník a mlhovky..
power2 - počítám s doděláním všeho potřebného.. Náklonová čidla, ostřikovače světel.. atd. Řeším to s romanemK i když se mi zatím moc nehlásí![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Zmatený :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
power2 - počítám s doděláním všeho potřebného.. Náklonová čidla, ostřikovače světel.. atd. Řeším to s romanemK i když se mi zatím moc nehlásí
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- vojtavojta
Luke píše:Řeším to s romanemK i když se mi zatím moc nehlásí
Musis volat!!!
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM