sladas GTC
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: sladas GTC
uvazuji i o snizeni,ale zatim to nejak neni na poradu dne..nejdrive ty kola musim mit a pak se uvidi co dal..
Opel Astra OPC
- Reklama
kola budou, uvidis, a jak ti budou pasovat...
snizeni mam za sebou a uz bych nemenil, pockej na prvni svezeni po snizeni, budes myslet ze skrknes zadkem o cestu
snizeni mam za sebou a uz bych nemenil, pockej na prvni svezeni po snizeni, budes myslet ze skrknes zadkem o cestu
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
snizeni jsme mel na corse..jizdni vlastnosti super ale co se tyce pohodli horsi a vymlacene komplet napravy rizeni atd..
Opel Astra OPC
Mě by zajímalo, jak často jezdíte takovým stylem, abyste poznali ty lepši jíždní vlastnosti
To je jedna věc a druhá - nedáš auto třeba k obrubníku. Já to snížený nemám, mám jen nárazníky trochu níž a už tak občas škrtnu a to i třeba když by si jel do podzemní garáže z kopečka a vjížděl na rovinku
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
na to abys poznal lepsi jizdni vlastnosti nemusis jezdit nejak extra stylem..staci par zatacek a poznas..corsaczek píše:Mě by zajímalo, jak často jezdíte takovým stylem, abyste poznali ty lepši jíždní vlastnosti
Opel Astra OPC
kazdy tomu obcas prislapne a jede s vetrem v zadech nebo ne?corsaczek píše:Mě by zajímalo, jak často jezdíte takovým stylem, abyste poznali ty lepši jíždní vlastnosti
kdyz vim ze jsu na ceste sam a nikoho krom sebe neohrozuji, dovolim si zatacku projet svizneji, auto se nekolibe, neodskakuje a drzi teda vic, nez kdyz jsem snizeno nemel.
komfort z jizdy je dalsi vec, musim rict, ze se to o poznani zhorsilo, je citit kazda nerovnost, ma to pro i proti... pri sportovnich pruzinach musi dostavat zabrat spoustu dalsich soucasti, napravy tlumice....
Snižování seriovek je podle mě zbytečnost, jen z auta dělá míň použitelné. Možná kdybych měl auto, se kterým zároveň budu jezdit na závody, to pak ano. Jinak na to obyčejné svižné svezení je podvozek Astry dostatečně připravený.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
NO NEKECEJ!!!!!!! ty jsou teda,.. vypadaji strasne hezky!!! palec
to se bude jezdit s nosem nahoru hahaa
to se bude jezdit s nosem nahoru hahaa