GTC 2.0T 147kW - Werewolf minulost
Re: Astra GTC - Werewolf
nádhera , strašne sa mi páčia keď na kolesách je aj čierna, preto som tiež kúpil taký mix
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Jojo, jsou to 18" nemůžu se dočkat až je tam na jaře dám ještě gumy, to bude dalších cca 14 000...
Takhle by to mělo vypadat. Kvalita zpracování nic extra, ale pro názornost postačí
Takhle by to mělo vypadat. Kvalita zpracování nic extra, ale pro názornost postačí
fotky na levo jsou hezčí nevím,černé alu na černé auto,ty kola se mi tam ztrácí,ale hlavně jak se to tobě líbí
wolfe ...s tou ciernou si zabil..kraasne daco.. good job!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Počkejte až je uvdíte někdy naživo
Co na ně dáš za pneu? Nake sliky?
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
http://www.e-pneumatiky.cz/pirelli-pzer ... letni.html tohle na ně přijde. Umisťovaly se hodně vysoko v testech. Leda by přišla aktuální nabídka pneu na letošní rok. Asi se dá očekávat, že výrobci uvedou nové modely na jaře před tím než lidi začnou kupovat ne?
No oni se hlavně letní pneu budou zdražovat kvůli přírodnímu kaučuku
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
Kola luxus, nejhezci originaly co se na Astru davaly Jsem zvedav jak to bude vypadat na aute v realu.
Jen mam jeste poznamku k tem vybranym pneu - znamy tyhle mel a stezoval si ze je sjel za necelych 10tis km, za tu cenu je to trochu malo.
Jen mam jeste poznamku k tem vybranym pneu - znamy tyhle mel a stezoval si ze je sjel za necelych 10tis km, za tu cenu je to trochu malo.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"