Lukeho červené GTC (Vanessa) - došlo na další úpravy
Re: Lukeho GTC - výběr nových alu kol
Já tak trochu taky ale než riskovat, že koupím 5ti paprskový nebo jakýkoli jiný a budou úplně ztracený nebo se mi nakonec nebudou líbit tak půjdu raději do těch, co se mi líbily a stále líbí
Přeci jen nebýt "profi" práce v lakovně měl bych je dál
Přeci jen nebýt "profi" práce v lakovně měl bych je dál
- Reklama
Re: Lukeho GTC
Tak včera objednáno
Pokud mluvil prodejce pravdu tak do čtvrtka by měly být tu takže příští víkend bude "jarní grunt" =
- přezutí na letní
- výměna parkovaček za http://www.ebay.com/itm/220888940631?ss ... 1497.l2648
- výměna žárovek za Philips Bluevision Ultra H7
- přehození koberečků ze zimních social edition za pořádné vyprané letní
- přehození stěračů za BOSCH Aerotwin
- trysky z Insignie
- sítě do kufru
- výměna Ledek v osvětlení SPZ
- výměna vzduchového a pylového filtru
- vysátí a umytí (ještě jsem chtěl navoskovat ale to už bych za 1 víkend asi nedal takže jindy)
Pak Vám sem hodím nějakou fotku jak to dopadlo
Pokud mluvil prodejce pravdu tak do čtvrtka by měly být tu takže příští víkend bude "jarní grunt" =
- přezutí na letní
- výměna parkovaček za http://www.ebay.com/itm/220888940631?ss ... 1497.l2648
- výměna žárovek za Philips Bluevision Ultra H7
- přehození koberečků ze zimních social edition za pořádné vyprané letní
- přehození stěračů za BOSCH Aerotwin
- trysky z Insignie
- sítě do kufru
- výměna Ledek v osvětlení SPZ
- výměna vzduchového a pylového filtru
- vysátí a umytí (ještě jsem chtěl navoskovat ale to už bych za 1 víkend asi nedal takže jindy)
Pak Vám sem hodím nějakou fotku jak to dopadlo
Naposledy upravil(a) Luke dne 31 led 2015, 15:25, celkem upraveno 4 x.
- vojtavojta
Ja bych to udelal v opacnem poradi. Nejdriv to co nejdulezitejsi tzn. umyt a navoskovat a ze zbytkem bych si hral az posleze. Muj nazor
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Takže:
- přezuto
- vysáté a přehozené koberce
- přehozené stěrače
- vyměněny LEDky v osvětlení SPZ i když né za ty co jsem chtěl jelikož 1 nefungovala
- vyměněný vzduchový a pilový filtr - oboje značka MANN
Akorát když jsem se dostal k tryskám ostřikovačů a hlavně žárovkám tak teda hrůza...
Trysky přemýšlím, že "na sraba" nechám na Romanovi ale žárovky chci udělat sám... I když dostat se u nexenonů k parkovačkám je celkem záhada.. Máte nějaké postřehy jak se tam dostat když nemám zrovna moc dětské ruce?
- přezuto
- vysáté a přehozené koberce
- přehozené stěrače
- vyměněny LEDky v osvětlení SPZ i když né za ty co jsem chtěl jelikož 1 nefungovala
- vyměněný vzduchový a pilový filtr - oboje značka MANN
Akorát když jsem se dostal k tryskám ostřikovačů a hlavně žárovkám tak teda hrůza...
Trysky přemýšlím, že "na sraba" nechám na Romanovi ale žárovky chci udělat sám... I když dostat se u nexenonů k parkovačkám je celkem záhada.. Máte nějaké postřehy jak se tam dostat když nemám zrovna moc dětské ruce?
Dirou v podbehu?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
K parkovačkám? To by mě tedy vážně zajímalo jak...
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
u xenonů to není tak jednoduché chlapci...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
jojo u xenonů to trvá dýl, protože se musí vytočit kola a očistit ten bordel. A hlavně dávat pozor, aby do světla nenalít bordel. Od motoru to je čistý celkem a jde tam vidět