Opel Astra GTC - Prodáno :(
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Astra GTC
tak to nechápu proč mám vzadu bubny,prijde mi to divny ja myslel že už bubny nedelaji
Opel Astra OPC
- Reklama
bubny se samozřejmě dělají a v mnoha ohledech jsou lepší než kotouče (vám jde ale asi hlavně o vzhled a ne o funkčnost), to jestli má auto budny nebo ne, i když má stejnou motorizaci, záleží na tom pro jakou zemi bylo určeno (např. SRN = kotouče, ČR = bubny)
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
spise me to zarazilo ze nektere motorizace maji kotouce a nektere bubny...delam ve skodovce a tam maji vsechny auta kotouce at to jede do jakekoliv zeme,jinak vim o techto moznostech ze do nemecka jezdi lepsi vybavy...o vzhled ani tak moc nejde myslim ze to me tolik netrapi a verim ze bubny jsou dobre,protoze po zkusenostech co jsem slyysel tak jsou s kotoucema vzadu dosti problemy hlavne dosti po zime kdy zustava viset rucni brzda atd...
Opel Astra OPC
jojo vzadu kotoučesladas opc píše:ještě bych se zeptal ty máš vzadu kotouče???????ja mam tu samou motorizaci a mam bubny a rok vyroby 2008
už není
Nezáleží to na tom, jestli má auto ESP nebo ho nemá? Podle mě v 1.6 a 1.4 jsou kotouče jen pokud je ESP. Jinak nevím, ale já měl právě s bubnama vždycky v zimě problémy, když bylo vlkho tak přimrzaly a hromadil se v nich bordel, takže při brždění dělaly velkej kravál. Takže podle mě kotouče vzadu nejsou jen o estetice, ale i o funkčnosti.sladas opc píše:ještě bych se zeptal ty máš vzadu kotouče???????ja mam tu samou motorizaci a mam bubny a rok vyroby 2008
Moje Astra má ESP... Teď venku prší a já pořád nechápu ovládání stěračůcorsaczek píše:Nezáleží to na tom, jestli má auto ESP nebo ho nemá? Podle mě v 1.6 a 1.4 jsou kotouče jen pokud je ESP. Jinak nevím, ale já měl právě s bubnama vždycky v zimě problémy, když bylo vlkho tak přimrzaly a hromadil se v nich bordel, takže při brždění dělaly velkej kravál. Takže podle mě kotouče vzadu nejsou jen o estetice, ale i o funkčnosti.sladas opc píše:ještě bych se zeptal ty máš vzadu kotouče???????ja mam tu samou motorizaci a mam bubny a rok vyroby 2008
už není
Pěkná, přeji mnoho šťastných kilometrů
Díky .fisch píše:Pěkná, přeji mnoho šťastných kilometrů
Právě jedu do Slavkova
už není
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
každé ma asi sve pro a proti ja zas slysel od dosti lidi nespokojensot na kotouče vzadu tak nevimcorsaczek píše:Nezáleží to na tom, jestli má auto ESP nebo ho nemá? Podle mě v 1.6 a 1.4 jsou kotouče jen pokud je ESP. Jinak nevím, ale já měl právě s bubnama vždycky v zimě problémy, když bylo vlkho tak přimrzaly a hromadil se v nich bordel, takže při brždění dělaly velkej kravál. Takže podle mě kotouče vzadu nejsou jen o estetice, ale i o funkčnosti.sladas opc píše:ještě bych se zeptal ty máš vzadu kotouče???????ja mam tu samou motorizaci a mam bubny a rok vyroby 2008
Opel Astra OPC