Astra GTC
Re: Astra GTC
aaa tak to nic to by jsi věděl bo ten dotyčný na mě při předjíždění hleděl jak bych přilétl z marsu takže to bude ten druhý a sousedka si taky koupila červený gtc, takže v ostravě panuje nadvláda červených gtcček
- Reklama
Založíme gang červených gtc Jinak jestli je tvoje sousedka blondýna, tak jsem ji dneska potkal
Astra H 1,4 16V 66kW 07/2008
Dneska mi na displeji vyskočila tato hláška: Break Light Switch, kontroloval jsem brzdové světla a ty svítí. Neví někdo co to může znamenat ?
Stačí použít trochu angličtiny. Switch bude spínač v pedálu, pokud se nepletu. Žárovky to hlásí jako Brake Light
Vím, že je to spínač brzdových světel, to jsem si našel hned Jen neznám jeho přesnou funkci a zda ho mám vyměnit.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska stejný problém.... ale napsalo mi to česky.. Uvidím co bude dál... pak už to bylo v cajku.Hanyscze píše:Dneska mi na displeji vyskočila tato hláška: Break Light Switch, kontroloval jsem brzdové světla a ty svítí. Neví někdo co to může znamenat ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."