Black Astra GTC turbo - nové foto po úpravě foto str. 4
Re: Black Astra GTC Z16LET - nové foto po úpravě foto str. 4
ramases:
a kde jsi ten volant nechal obšít?
a kde jsi ten volant nechal obšít?
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
- Reklama
Nechal jsem to obšít u firmy volantech
http://www.volantech.cz
už mi dělali voalnt do passata i předchozího coupe. Jsem moc spokojený. Ten co mám v passatu má za sebou cca 40 tis. km a vypadá pořád parádně.
Co se týká cenovky tak vč. zesílení a dvoubarevné nítě, dopravy poštou to vyšlo na 1.700 Kč což mi nepřijde rozumná cena.
http://www.volantech.cz
už mi dělali voalnt do passata i předchozího coupe. Jsem moc spokojený. Ten co mám v passatu má za sebou cca 40 tis. km a vypadá pořád parádně.
Co se týká cenovky tak vč. zesílení a dvoubarevné nítě, dopravy poštou to vyšlo na 1.700 Kč což mi nepřijde rozumná cena.
díky, když jsem ho objednával a vybíral barvy tak jsem si nebyl úplně jistý jak to dopadne nakonec se to celkem povedlo. V reálu to vypadá ještě o kousek lépe. Barva celkem sedí s barvou lišt v interiéru.power2 píše:Ten je hezkej na kolik vyšlo obšití? Ještě dej OPC řadičku
Řadička z OPC by nebyla špatná ještě taky pořád přemýšlím o blow off. Umí tady někdo sehnat tu řadičku? Předpokládám, že v Oplu to bude zase nesmysl. Stačilo mi kupovat mřížku to zadního nárazníku celkem palice za kus plastu.
sem tam tady ty řadičky někdo prodává, jinak ebay. S těma mřížkama, to mi povídej. Já měnil spodní část zadního nárazníku a peníze veliký
blow off mi courtenay sport poslal zdarma
blow off mi courtenay sport poslal zdarma
To jsi říkal někdo má holt štěstí ..... ty ceny jsou fakt neskutečný a to nemluvím o předním nárazníku ten než osadíš všema mřížkama tak jsi v tom za pěkných pár tisíc.
Re: Black Astra GTC turbo - nové foto po úpravě foto str. 4
že já ti ten výfuk prodával máš to moc pěkný teda až na ten volant
DíkySamothe píše:že já ti ten výfuk prodával máš to moc pěkný teda až na ten volant
Za výfuk moc děkuji je super a i zvuk je parádní, žádný řev na dálnici, ale když ho trochu poškárlíš tak se ozve
Volant ??...... no mě se líbí v reálu se tam hodí
mě tam nesedí pouze ta bílá, jinak pěkný
Ona je to stříbrná kůže na té fotce to vypadá světleji
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Chýba už len OPC riadiaca páka a predný nárazník
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK