mam na vas otazocku, nevie niekto co by to mohlo byt, pri radeni od 3 do 5 v otackach cca 2200 pocut take hvizdnutie, pri volnobehu to nerobi, iba pri vytlaceni spojky a radeni, nemoze to byt spojkove lozisko, ja fakt neviem, hadice od turba su pevne, pri vytacani motora na volnobeh nic nepocut, spojka zabera, neklze a autom netrasie, pedale nekopu ... dakujem Vam za rady
btw este som dostal radu, ze ci to nie je turbo, ak ma natacanie lopatiek, ze na volnobeh nie je v zabere, ale pri jazde ano a su natocene lopatky, ze ak je to lopatka? hm - inac mne turbo nerobi to hu, len ked je studeny motor, tak tam pri pridani pocut trocha, ale nie ako sanitka, ani nemam dym, nezerie olej
tak som nasiel este v temach toto - co sa tomu najviac podoba, moze to byt to:
Vyřešeno...konstrukční vada/chyba .... po přeřazení a následném půštění plynu se "zavře" přívod vzduchu do turba a ten se pak v trubkách začne vířit, motat, vracet a vydává tento de...ní zvuk.
...
Oprava spočívsla ve vyčištění toho ventilu a cena v originál servisu Opel byla 1300 kč.
moze mi niekto povedat, kde je ten ventil a ci to nemozem vycistit sam??
nezdravy zvuk z motoroveho priestoru - hvizdnutie pri radeni
nezdravy zvuk z motoroveho priestoru - hvizdnutie pri radeni
zvolen, slovensko
1,7 74kw van, navi, el, soft tlmenie
ex alfa 159sw, almera sedan, gt, felicia, favorit
- Reklama
Re: nezdravy zvuk z motoroveho priestoru - hvizdnutie pri ra
Ahoj vedel by si poslat foto toho ventilu ? alebo kde sa nachadza lebo aj mne to vydava take divne zvuky niekedy
Opel Astra H 1,7 CDTI motor 81kW Z17DTJ , diagnostika op-com
Re: nezdravy zvuk z motoroveho priestoru - hvizdnutie pri ra
Pri turbe by mal byť, ale neriesil som to, sem tam si fukne, ale pokiaľ motor ide neriesim 

zvolen, slovensko