trhanie motora
trhanie motora
Ahojte oplaci mam problem! Ked nastartujem vsetko bez problemou,ked sa rozbieham ties vsetko O.K. Ale ked ho drzim napr.na 4ke cca.2000 ot.m.po chvilke zacne trhat autom ako by mu nedochadzala nafta! ked mu v tedy pridam rozbehne sa normalne akokeby nic!? cim to môze byt???
Naposledy upravil(a) raduz61 dne 27 čer 2014, 19:15, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: trhanie motora
s tim skubanim mam taky problem a to mam benzin ,nove svicky i zap.lista .....co by to mohlo u benzinaku delat.......
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
co je zo spojkou? nerozumiem????
no jestli neni problem ve spojce, mi to taky delalo... po vymene je vse oK, ale nevim strelil sem od pasu
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
spojka to urcite nebude! Ale otazka znie preco to robi len ked idem stalou rychlostou? dufam ze to nebude triska!!! ale to by asi robilo stale a kadilo by to nie?
Ok, dal neporadim nezlob se.. vydrz na odborniky si prectou a treba nekdo bude vedet
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
mám Zafiru B 2005, motor diesel 88KW, najeto 96tis a taky mi začala škubat. Jen při mírném zrychlování třeba do kopce, v cca 1900 a cca 2400 otáčkách. Když jedu pod plynem, tak nic. Hledal jsem na foru, tam je to rozebírané u motoru 1,7D. žádná kontrolka se nezobrazuje, MKJ mlčí:-)
Ahoj, tak zjistili jste něco? Mě se začalo dít něco podobného. V při otáčkách 1900-2500 to dost často tak jemně cuká. Většinou tak jemně že si toho ani spolujezdec nevšimne...
Astra H Cosmo, rv 2005, 1,9CDTI 16V 88KW
Zamerajte sa na vstrekovače ak to trhanie je pri konštantnej rýchlosti na rovinke a hlavne ešte nie pri zohriatom motore. Už sa to tu niekde myslím rozoberalo. Je možnosť aj skúsiť natankovať a vyjazdiť aspoň nádrž nejakého prémiového paliva, či sa to nezlepší alebo použiť nejaký ten čistič palivového systému a vstrekovania.
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)