tiahlo na sacom potrubi
Re: tiahlo na sacom potrubi
Unika ti chladici kapalina, bud tam mas stare tesneni a nebo je to spatne namontovane. Tzn. cela prace znovu vcetne cerpadla. Co to tam mas za sani, vzdyt to vypada jak stary typ? Kde jsi to koupil? Novy typ sani je jiny nez stary a neni to jenom tim, ze je cistejsi
- Reklama
Luke ja mam tiež nove sanie a vyzerá to rovnak...je to tak isto palstové ako to staré (zvonku) inak vnútro už je kovové,aby sa to nevychodilo...aspoň to mi bolo povedané
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Muze to vypadat stejne na prvni pohled, ale na druhy uz ne, o vikendu jsem to menil, mel jsem je vedle sebe polozene. V novem nic kovoveho neni, ani ty klapky uz ne....Ale konstrukce otaceni je plast-plast a ne plast-kov. Ted uz to mam na aute, takze foto neudelam.... Objednaval jsem to v opelu nove, ale je to i v ELIT katalogu.
Jinak info i s oznacenim je zde: http://www.ms-motor-service.com/ximages ... en_web.pdf
Jinak info i s oznacenim je zde: http://www.ms-motor-service.com/ximages ... en_web.pdf
Mne sa zdá že určite mi mechanikhovorilže výplň je kovová,takže to už neodpadne ....ale je mi to jedno nech je to aj z múky hlavne nech to drží už,lebo dalších 800 eur sa mi cálovať nece
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Presne tak, hlavne at to drzi smejd jeden Jen tim upozornuji na pripadne koupe od ruznych prekupniku, repasniku atd..a hlavne ebay!
a co setko treba rozmontovat kvoli tomu saniu ???
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v
Kdybych to objednával, jaké číslo dílu mám chtít, abych dostal to nové sání a máte někdo fotku? Třeba z netu. Vždy jsem všude viděl Pierburg 7.00373.12.0 neboli Opel 5850180. A to je plastové provedení táhla. A jaké je to druhé? Nebo zůstává?
Jirka156 píše:Kdybych to objednával, jaké číslo dílu mám chtít, abych dostal to nové sání a máte někdo fotku? Třeba z netu. Vždy jsem všude viděl Pierburg 7.00373.12.0 neboli Opel 5850180. A to je plastové provedení táhla. A jaké je to druhé? Nebo zůstává?
5850180 presne to objednas u OPELA, plastove provedeni tahla zustava
diky za typ. Zitra na to mrknu. Kupoval a menil mi to znamej, tak verim, ze tam dal co mel.L.u.k.e píše:Unika ti chladici kapalina, bud tam mas stare tesneni a nebo je to spatne namontovane. Tzn. cela prace znovu vcetne cerpadla. Co to tam mas za sani, vzdyt to vypada jak stary typ? Kde jsi to koupil? Novy typ sani je jiny nez stary a neni to jenom tim, ze je cistejsi
No ale nepotesil jsi me s tou chladici kapalinou, jestli se to zase bude muset cele rozebrat Nemuze to kolem tech plastu protect dovnitr sani?
pokud je namontovano nove sani, tak kolem plastu nemuze, musi byt i vzduchotesne kvuli pretlaku od turba...., ale! Je videt, ze tesneni netesni, muze se to do sani dostavat mezi blokem a prirubou sani...