Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
- Georgeisin
Re: Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Jinak na spotřebu zase tolik fixovanej nejsem. Je to moje první auto s dieslem, kdybych se měl teď po tom půlroce co auto mám znova rozhodnout, šel bych do atmosférického bezínu. Do té 1,6 85 KW, v ideálním případě 1,8 103KW, pokud by se dala sehnat.
Prostě benzín je benzín, pro moje ježdění asi lepší volba. Ta nafta je perfektní polykač kilometrů ale třeba město je s s ní lehké utrpení. Mám pocit, že ten motor trápím.
Prostě benzín je benzín, pro moje ježdění asi lepší volba. Ta nafta je perfektní polykač kilometrů ale třeba město je s s ní lehké utrpení. Mám pocit, že ten motor trápím.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Reklama
Tak já mám dlouhodobej průměr trapných 5,7 a teď denně do práce sem a tam furt 5,3 - pro mě spokojenost
Tak já se pod 6,5/100km nedostanu ani náhodou, po městě jezdím tak kolem 6,8-7,2 záleží jak často se vypaluje ten po...baný DPF párkrát jsem se dostal po městě i na 6,5 a pak se spustilo vypalování filtru a rázem jsem byl opět na 7,0 takže mě to už přešlo zkoušet nějakou minimální spotřebu... teď jezdím od vypálení filtru po další vypalování a nuluju... jinak bych se z té spotřeby při vypalování asi zbláznil (kdo tohle dopustil aby se montovalo seriově do aut... by zasloužil pověsit za koule do průvanu).
Jinak jezdím tak 85% město 10% dálnice 5% okresky
Myslíte, že je lepší často používat... tempomat?
dlouhodobí průměr na 2 paměti mám 7,1l/100km s DPF vypalováním
Jinak jezdím tak 85% město 10% dálnice 5% okresky
Myslíte, že je lepší často používat... tempomat?
dlouhodobí průměr na 2 paměti mám 7,1l/100km s DPF vypalováním
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
Georgeisin : Jak ho trapis? jako že si mysliš že je podtočenej
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Georgeisin - pěkná spotřeba, moje dlouhodobá je okolo 6 litrů..
no pro mě i za 7l po městě je super oproti benzínu kde jsem se stěží dostal pod 11l, a k tomu bonus při delších jízdách... u mě spokojenost.
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
Miloši proč?? Když už mažeš OT, maž všechno a ne jen reakce na tvoje nesmysly..milosh píše:No s 1.7 by bylo trapny kdyby ti to papalo vic
jen pro pořádek toto (No s 1.7 by bylo trapny kdyby ti to papalo vic ) bylo před mým přízpěvkem výše..
Jinak v neděli se astra projede očíhnout novinky na Frankfurtský autosalon tak jsem zvědav za kolik pojedem, po delší době větší výlet
Jinak v neděli se astra projede očíhnout novinky na Frankfurtský autosalon tak jsem zvědav za kolik pojedem, po delší době větší výlet
Juray,to máš jedno,po tom promazání to tady stejně nemá hlavu patu,to neřeš.Pepíno to napsal dobře
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tak to mi řekněte, co dělám špatně. Jezdím teda převážně v kolonách, denně 25 km, průměrná rychlost 18 km/h (mám tam je jedno asi 4 km místo, dke jí můžu tprochu protáhnout).... A jsem na 11,2-11,8 l/100 km A to mám celou dobu zapnutou aktuálku a učím se řídit "šetrněji"
Jinak Mám Astru H Caravan 1,9 TDCi 88 kw. kupovala jsem ji když měla najeto 150 tis. Po výměně oleje a filtrů a přezutí ze sjetých lezních na nové zimní gumy se spotřeba snížila asi o 0,5 l. A když vyjedu někam, kde je plynulejší provoz, tak to klesá celkem rychle, ale stejně moc nevidím, že bych se někdy měla dostat pod 7 l.
Po pravdě mě ta spotřeba nemile překvapila, nehledě na to, že mám auto víc v servisu než doma
Jinak Mám Astru H Caravan 1,9 TDCi 88 kw. kupovala jsem ji když měla najeto 150 tis. Po výměně oleje a filtrů a přezutí ze sjetých lezních na nové zimní gumy se spotřeba snížila asi o 0,5 l. A když vyjedu někam, kde je plynulejší provoz, tak to klesá celkem rychle, ale stejně moc nevidím, že bych se někdy měla dostat pod 7 l.
Po pravdě mě ta spotřeba nemile překvapila, nehledě na to, že mám auto víc v servisu než doma
Opel Astra H Caravan 1,9 TDCi 88 kw, rv 2007