Strata výkonu
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Strata výkonu
Cez Tech II Ti nahraju v Opli novy soft do riadiacej jednotky. To je sio.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
No spýtam sa na to mechanika keď mu budem dávať auto
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak jsem dnes přivezl auto ze servisu Bosch, kde mi demontovali, vyčistili ultrazvukem a zkontrolovali na stolici vstřiky z mé Zafiry. Vše bylo a je o.k. Žádný poškozený nebo zaneřáděný vstřik. Jezdím tedy převážně na aditivované nafty. Jinak se mi zdá, že žádná změna. Asi jsem si na výkon auta zvykl a příjde mi oproti konkurenci líné. A takové to pocukávání tam taky zůstalo. Takže tomu už vůbec nerozumím a jezdím dál. Jen mě štve dost nepříjemné hvízdání turba v rozmezí 1500-2000ot./min. Nejvíce píská při 1800ot. Při konstantní jízdě v těchto otáčkách je jízda na rozskočení hlavy. Dle diagnostiky turbo tlačí, takže nevím, jestli není někde nějaká netěsnost potrubí.
Jirka a nemáš práve už zanesený AGR? u mna robil práve AGR problém s výkonom,po vyčistení zase OK:...a diagnostika tiež nič nehlásila
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Jedna vec by ma zaujimala, AGR ventil sa zanasa, vieme to my, vedia to asi aj v opli. Kontroluju ho tam pri servisnych kontrolach? Po kolkatich km sa to moze zaniest? Urcite by bolo neprijemne ist niekam na dovolenku k moru a zrazu zistit ze mate zaneseny ventil
Johny AGR je ešte v pohode to by si si dokázal spraviť aj sám,ale čo ak sa ti pokazí DPF....no popravde,...v lete idem autom do chorvástka a bojim sa že ma to auto po ceste niekde nechá....a taký pocit by som asi u 5 ročného auta nemal mať ...mam proste zmiešané pocity z nákupu Opla
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Tak sam ano, ale ked nebudes mat vercajch a budes niekde v prdeli tak to asi moc prijemne nebude.
S tym oplom by som to tak cierno nevidel, na fore si tu jediny co ma take problemy, mozno mas nestastie . Obycajni ludia co sa o auta moc nezaujimaju a auto sa im nekazi sem nepisu , dufam ze je takych veeela
Rovnako ako ople sa kazia aj VW, fordy a vsetky ostatne auta. Otec ma uz 2. octavku a bez chybicky, znamy ma prvu a ma ju stale v servise, minule ho nechala na dialnici z prahy do BA
S tym oplom by som to tak cierno nevidel, na fore si tu jediny co ma take problemy, mozno mas nestastie . Obycajni ludia co sa o auta moc nezaujimaju a auto sa im nekazi sem nepisu , dufam ze je takych veeela
Rovnako ako ople sa kazia aj VW, fordy a vsetky ostatne auta. Otec ma uz 2. octavku a bez chybicky, znamy ma prvu a ma ju stale v servise, minule ho nechala na dialnici z prahy do BA
www.fapoff.cz
našiel som túto stránku kde vymontovávaju DPF za 230 eur na 1,9 cdti ...Takže teraz môžem dať 200 za vyčistenie a potom 230 za vymontovanie...paráda ... mám radosť....Keby som aspoň vedel 100%ne že to vyčistenie pomôže...tak by som bol pokojný ....nechal by som to vymnotovať napríklad za polroka,resp. rok ,ale teraz mam aj iné veci ako pchať peniaze do toho šrotu ....
našiel som túto stránku kde vymontovávaju DPF za 230 eur na 1,9 cdti ...Takže teraz môžem dať 200 za vyčistenie a potom 230 za vymontovanie...paráda ... mám radosť....Keby som aspoň vedel 100%ne že to vyčistenie pomôže...tak by som bol pokojný ....nechal by som to vymnotovať napríklad za polroka,resp. rok ,ale teraz mam aj iné veci ako pchať peniaze do toho šrotu ....
Já mám EGR čistý a funkční. Měl jsem ho venku a vyčistil ho před cca třemi týdny. Tedy tu mechanickou část. Ta elektronická dle mě neměla smysl, protože jehla ventilu vyjíždělá úplně zlehka a byla čistá jak dětská prdýlka . Při testu EGR přes OP-COM klesnou otáčky tak jak mají, takže není důvod měnit. Spíš mně vadí to pískající turbo v 1800ot./min a z toho možná plynoucí problém s výkonem. Dle OP-Comu turbo tlačí a spíše více než by mělo být o pár kPa. V nízkých otáčkách kolem 1800ot. je to o cca 3kPa a v 4000ot. je to o 10kPa více než by mělo být. Tak nevím.
Tak už mi volali že je to hotové ,bol zanesený jeden ventil a DPF...obe vyčistené ,cena 70 eur...musím to íst previesť aspoň 50 km ...snáď už mám pokoj