Spotřeba nejčastějšího motoru 1.7 CDTI 74 kW
Re: Spotřeba nejčastějšího motoru 1.7 CDTI 74 kW
Astra byla pro některé špatná volba koukám, spíš tu pár lidí mělo přemýšlet o tříkolce a pak tu nebrečet za 5 nebo 6 litrů spotřeby.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
pořád to žere míň jak smart pro 4 ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
EX Opel Astra H caravan
Nekdy je docela prdel sledovat debaty o spotrebach aut. Nemyslim ted diskuzi tady, ale tak vubec obecne. Je sice hezky ze mi auto bude zrat o litr min nebo vic, ale ve finale ty usetreny prachy (o kterych si co si budem povidat lidi mysli ze to jsou ty nejvic usetreny penize v zivote) stejne kazdej proleje v hospode nebo utrati za koupeni totalnich hovadin, mysleno veci, ktery vlastne vubec v zivote nepotrebuje
Cili i takovou to debatu jako je spotreba paliva je potreba brat s chladnou hlavou a rezervou. A obcas u toho myslet racionalne. To kolikrat usetri vic penez nez ujetych 100 kilacku
Jooo jinak moje 1,6ka umi po meste za 7 litru, na dalku nebude problem mimo zimu do 6,5 a nedavno sem jel od Vojty z Lbc do Litomeric za 5,7. A to sem nejel v zadnem pripade predpisove! Takze treba ja osobne nemam sebemensi duvod jit do diesela. Ale to jen tak bokem ![Neutrální :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Neutrální :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Vadí mi jen to stěžování, že někdo lže.
Já měl 3 focusi po sobě benzin a stačilo mi to v pohodě, jenže s ročním náběhem km jsem začal pokukovat po dieselu. Zkončil jsem u astry a rozhodně jsem si předtím nečetl kolik to má papat....![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jsem rád, že ji mám, protože jsem mohl mít audinu a kámarád co ji má na ni nadává, protože žere 8 ! místo toleda (co bylo stary tdi) co žralo 4,5.
Komu se to nelíbí ať si koupí třeba elektromobil![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Já měl 3 focusi po sobě benzin a stačilo mi to v pohodě, jenže s ročním náběhem km jsem začal pokukovat po dieselu. Zkončil jsem u astry a rozhodně jsem si předtím nečetl kolik to má papat....
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jsem rád, že ji mám, protože jsem mohl mít audinu a kámarád co ji má na ni nadává, protože žere 8 ! místo toleda (co bylo stary tdi) co žralo 4,5.
Komu se to nelíbí ať si koupí třeba elektromobil
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Čau, když jste u tý spotřeby...kolik Vám papaj 1,9CDTi 110KW?
Mě palubák ukazuje kolem 8L...jak jste na tom Vy?
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Pozri na
http://www.spritmonitor.de
http://www.spritmonitor.de
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Po měste mojim stylem jízdy protože jezdim rád rychle tak:Apikkk píše:Čau, když jste u tý spotřeby...kolik Vám papaj 1,9CDTi 110KW?
Město 7.6 l
Venku 5.5 l - 120-130 km/h s 6 stupněm
Ve mestě se dá jezdit podle počítače i za 7, docela jsem to před 2 dněma držel dlouho na 6.9, ale to jsem jezdil opravdu na spotřebu.
Možná si řekne někdo že 7.5 je pro něj moc
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Juraye jsem v tom svezl, když přijel zamnou pokecat a ukázat si Astry a při každym zaražení do sedačky měl usměv od ucha k uchu.
*Teď jsem jel do Prahy a frajer s frajerou v autě, Passat B6 2.0TDI, docela to vařil, odhaduju těch 140 PS, myslel jsi že je král silnic, tak jsem se za něj přilepil, začel asi ve 150 zrychlovat, že mi ujede, já za nim dojel jsem ho, tak jsem ho vyblikal at uhne a když jsem projížděl tak jsem si všiml jak klepe do tý svý frajerky a ukazuje na moje auto a kroutí nevěřícně hlavou a nakonec na mě ještě blikne jako že dobrý
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Hustě Ty
B6 už nebrat.
B6 už nebrat.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
*Teď jsem jel do Prahy a frajer s frajerou v autě, Passat B6 2.0TDI, docela to vařil, odhaduju těch 140 PS, myslel jsi že je král silnic....
Taky jsem jel asi před týdnem do Prahy...zas mi to nedalo a musel jsem si dupnout...ale byl jsem celkem sklamanej, jak teď jezdí po opravě, kdy mi přehrávali ŘJ! Když jsem ji koupil, tak jsem ji jel protáhnout do Deutsche k severnímu moři a táhla jak kobila vytáhla mi to na 240Km/h.
Ted při cestě do prahy max 210Km a konec, nevím čím to je, že je línější???
Jinak se spotřebou jsem byl celkem nespokojen, když mám nájezd 650 Km na plnou. Švagr (zdejší člen Jarod) má taky H v 88KW a říká, že dává na plnou nádrž přes 800Km. Ale čert to vem!
Taky jsem jel asi před týdnem do Prahy...zas mi to nedalo a musel jsem si dupnout...ale byl jsem celkem sklamanej, jak teď jezdí po opravě, kdy mi přehrávali ŘJ! Když jsem ji koupil, tak jsem ji jel protáhnout do Deutsche k severnímu moři a táhla jak kobila vytáhla mi to na 240Km/h.
Ted při cestě do prahy max 210Km a konec, nevím čím to je, že je línější???
Jinak se spotřebou jsem byl celkem nespokojen, když mám nájezd 650 Km na plnou. Švagr (zdejší člen Jarod) má taky H v 88KW a říká, že dává na plnou nádrž přes 800Km. Ale čert to vem!
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
-
Cafte,
ja mam astru H caravan..1.9 CDTI Z19DTH...naj.185.000km...dlhodobu priemerku som mal 5,7 l,kym mi nieco neriesil RomanK s RJ
...teraz po jeho restartovani mam 5,1 l...co samozrejme pojde hore..
jazdim mesto cca 30%...je pravda,ze nebesnim nejak s autom aj ked niekedy mu dam plny kotlik........
snazim sa to tocit nad min 1800 ot...urcite sa da ist pri 1500 ot aj na 3,5 l...ale tymto smerom cesta ku stastiu nevedie
))
ja mam astru H caravan..1.9 CDTI Z19DTH...naj.185.000km...dlhodobu priemerku som mal 5,7 l,kym mi nieco neriesil RomanK s RJ
jazdim mesto cca 30%...je pravda,ze nebesnim nejak s autom aj ked niekedy mu dam plny kotlik........
snazim sa to tocit nad min 1800 ot...urcite sa da ist pri 1500 ot aj na 3,5 l...ale tymto smerom cesta ku stastiu nevedie
ASTRA H Z19DTH - moja laska