vojta píše:a jestli to byl služebák (výbava esentia a diesel tomu odpovídá) tak víš jak se lidi k takovejm autům většinou chovaj, nastartujou studený a hned plnej céres atd. (a co se týče stavu tachometru, tak může bejt od najetejch km dost daleko)
Je to možný, že to byl služebák, ale nějak se mi to nezdá podle interiéru, protože ve služebnim většinou jezdí člověk sám, ale u mě to vypadá, jako kdyby vzadu jezdili děti..
A tachometr, já vim no, ale už to ani nechci vědět, i když se by se něco ještě asi dalo zjistit.
Jinak, to samý je u naší octávky, jezdí úžasně, ale bylo potřeba vyměnit spojku, byl tam ulomenej nějakej zub a ještě něco - prej ten, kdo tohle dokázal za 100 tisíc km udělat, tak neměl to auto moc rád.
Prostě, pro mě to mladá holka, nechci vědět, jak jí přede mnou kdo ubližoval, protože to bych se zbláznila. Až budu mít na nový, tak si ho koupim, ale zatim to bohužel nejde.
Mr.Marian
Na nový bohužel neni, plat studenta VŠ co dělá na částečnej na nový neni, takže ať jsem počítala, jak jsem počítala, prostě bych se nedopočítala. Jinak, ono to tady vyznělo, jak kdybych si koupila vrak, to panebože neni pravda, to auto vypadá krásně, jede hezky, jen se prostě něco musí vyměnit. Já jen doufám, že už se to bude dít nějak kontinuálně a ne všechno najednou.
A opravdu jsem "nový" porovnávala se svym předchozim, vy ste se tady na mě všichni sletěly jak vosy...Já sem ráda, že mám ve 22ti takovýhle auto, na to si většina lidí mýho věku může nechat zajít chuť. Takže asi tak bych to uzavřela.