1.9 CDTI 88kw (16V)Juray píše:Nevím ani co máš za motor, SPORT taky nemám pro porovnání:( ale je to možný čistě jen po městě na krátký vzdálenosti..
Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Re: Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
- Reklama
Po tomto vylete resp. exkurzii po Ceskej republike som zistil ze je BC velky optimista a ukazuje o 0.8 litra mensiu spotrebu. Musim s tym nieco urobit.
Ale aj tak v celku pekne! 4 nalozeny chalani v mojom aute a na tie kilometre si to vypytalo 52.9 litra a priemer 5 litrov velmi spokojny som bol ked som prisiel domov:) Takze DIESEL FOREVER:)
Ale aj tak v celku pekne! 4 nalozeny chalani v mojom aute a na tie kilometre si to vypytalo 52.9 litra a priemer 5 litrov velmi spokojny som bol ked som prisiel domov:) Takze DIESEL FOREVER:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak to bys v benzínu natáhl brkaJuray píše:Tyjo 10l, na mě by šly mdloby při překročení 7litrů ale po městě je to možný
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
takže je to úplně normální jo? já nikdy palubní počítač dřív neměl, tak jsem se ještě s okamžitou spotřebou nesetkal a docela mě se*e
Tak sledovat okamžitou spotřebu - to musí být člověk fakt masochista
no jezdím zatím jen město a prumer po meste mam kolem 10l/100km...
A koľko km si na ňom najazdil?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
malo,mam ji 3dny...predchozi majitel mel na PC 6.9 kombinovanou, to me trosku utesuje
No tak presne pre toto som si kupil DIESEL:)
Cesta tam a spät ku priatelke je to 10km hore dole po meste a ostatne mimo mesto.
Ach ako tie diesle miluju teple pocasie:)
Cesta tam a spät ku priatelke je to 10km hore dole po meste a ostatne mimo mesto.
Ach ako tie diesle miluju teple pocasie:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Tak první foto je od února až po začátek dubna. Jízda jenom po Praze, tak nějak od všeho trochu ( centrum, j.spojka, přes celou Prahu i popojíždění). podle BC 5,24 a 187,2 litrů. Skutečnost 202,3 litrů a 5.66 průměr. Pěkně to lže Dlouhodobá zkušenost přes zimu se dá do 6 litrů, přes léto tak 5,3. Druhá fotka je jeden den po Praze, i takhle to jde A ještě mě překvapilo že přes zimu BC ukazuje docela dobře, tak o 0,1 max rozdíl, ale přes léto to lže i o 1 litr. (není problém jezdit za 4 , ale skutečnost je někde jinde)
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw