Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Tady přikládám svojí spotřebu na trase Průhonice - Poříčí nad Sázavou. A ještě jedna zajímavost, teď mezi druhým a třetím tankováním mi ukazoval BC spotřebu 5,9 l. Reálná spotřeba 5,2 l - super spotřeba. Používám neaditovaná paliva (konkrétně Tank And Go) a do toho přidávám 1:1000 VIF.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- Reklama
Krásná spotřeba a to je snad poprvé co tu vidím denní podsvětlení na displeji
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Jenže tohle podsvíncení mám jen po vypnutí zapalování Jináč při jízdě mám klasiku noční režimJuray píše:Krásná spotřeba a to je snad poprvé co tu vidím denní podsvětlení na displeji
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
jojo, mě osobně právě vadilo, když jsem večer s kámošem kecal v autě, tak jsme tam byli osvíceni jak ve výloze takže mám jen noční režim, ale jinak ta spotřeba je krásná, já teď nějak nemůžu pod 5,8l
Tak máme se Zafčou dlouhou cestu do Francie,byli jsme 4 lidi v autě a téměř plný kufr,jen asi 500km po silnici plus průjezd Paříží,zbytek dálnice a takhle to dopadlo,příjemně mě holka potěšila.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
mě osobně "straší" ta okamžitá spotřeba, když jedu...při každém sešlápnutí plynu (či rozjezdu) to ukazuje 20-30 l/100km...což mě straší a průměrná po městě (většinou ne moc ohřátém motoru) je cca 10l/100km...
Na okamžitou spotřebu se vybodni a nesleduj to,to je jedinej recept
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tyjo 10l, na mě by šly mdloby při překročení 7litrů ale po městě je to možný
na mě jdou taky...přijde mi, jak kdybych permanentne zapnuty rezim sport ikdyž ho nepoužívám..Juray píše:Tyjo 10l, na mě by šly mdloby při překročení 7litrů ale po městě je to možný
Nevím ani co máš za motor, SPORT taky nemám pro porovnání:( ale je to možný čistě jen po městě na krátký vzdálenosti..