Odlučovač pevných částic
Re: Odlučovač pevných částic
Hmm,no ja som mal dpf off a siel som na 2stk a emisne a presiel som uplne v pohode, v povolenych normach,sa mi ani nechce verit tej hodnote co mu namerali ,kazdopadne som rad ze to uz nemam
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
Odlučovač pevných částic
No já si nepamatuji, že by to posledně točili na 5000ot.! Že by nové postupy?
A tak jsem to na parkovišti zkusil a raději jsem hned odejel...
Začíná mi to dělat vrásky... :-/
A tak jsem to na parkovišti zkusil a raději jsem hned odejel...
Začíná mi to dělat vrásky... :-/
Zafira 1,9 CDTi Cosmo, r.v. 2007, Panorama, ... alias "Golem"
Nedávno: ZAFIRA 1,6 16V Elegance
Dávno: ASTRA F 1,6 Classic
Kdysi dávno: CORSA A 1,4i
OP-COM Clone
Nedávno: ZAFIRA 1,6 16V Elegance
Dávno: ASTRA F 1,6 Classic
Kdysi dávno: CORSA A 1,4i
OP-COM Clone
Mne to tocili do vysin to ai pamatam,ale ako pisem v pohode...,neviem kde teda mohlo skocit 3,4 preboha
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Sice o tom pochybuji, ale je možné, že výsledek ME ovlivní i míra saturace DPF? Před dvěma lety mi naměřili 0,06 - to jsem měl pár km po regeneraci filtru. Letos před pár dny jsem byl znova a naměřil mi 0,3 a měl jsem zase těsně před, filtr byl saturovaný dle MKJ cca 80%. Letos mi technik říkal, že mám patrně v DPF díru, ať si ho vyměnim, ale že se do limitu ještě vejdu.
Zafira B; 1.9cdti; Z19DTH
Astra F; 1.6i; C16NZ
Astra F; 1.6i; C16NZ
Kolko je limit? Tusim na sk je alebo bol 0,9..tak snad by si sa mohol,teda neviem aky mate strop na cz
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš ho napsaný na typovém štítku vozu (přední dveře, spolujezdec) ve čtverečku – 0,5.
Tak před rokem jsem byl na emisích po chiptuningu a prošel jsem, ale technik říkal že mám DPF už hyn...., byl jsem na hodnotách 0,48 až 0,51. Bohužel jsem měl saturaci asi 88%. Páč jsem nestihl před emisemi vypálit. Takže saturace má určitě vliv na hodnoty měření. U mě DPF bylo pro důkladném čištění u DPF-TECHu, ale motor po chiptuningu, tj. víc vzduch a víc paliva, tudíž víc sazí.Sali píše:Sice o tom pochybuji, ale je možné, že výsledek ME ovlivní i míra saturace DPF? Před dvěma lety mi naměřili 0,06 - to jsem měl pár km po regeneraci filtru. Letos před pár dny jsem byl znova a naměřil mi 0,3 a měl jsem zase těsně před, filtr byl saturovaný dle MKJ cca 80%. Letos mi technik říkal, že mám patrně v DPF díru, ať si ho vyměnim, ale že se do limitu ještě vejdu.
Opel Zafira B 1.7 CDTI (8V) COSMO 81 kW (chip PowerTEC 107,2 kW), 2009, Z17DTJ, DPF, Božský MKJ, ABS Full, Quick Heat, CID, DVD90
Ahoj já mám dvě auta s DPF 110kW rv 2004 a 2007 jedno pod a jedno přes ca 200000km tak se podělím o mé zkušenosti jak spotřeba i nestandardní chování motoru zejména na volnoběh je běžným projevem při regeneraci, nejlepší pro rychlý úspěšný průběh regenerace a dlouhou životnost filtru je jízda v tahu při vyšších ot/min-1 (ca 3000) a hlavně V PRŮBĚHU NEVYPÍNAT MOTOR pokud je to možné, také POZOR KDE POTOM ZAPARKUJEŠ vzhledem k velmi vysoké teplotě výfukového systému v řádech několika stovek °C (600-700) a velmi mi v tom napomáhá PepaSova vychytávka MKJ jak při průběžném sledování zanesení tak i v průběhu samotné regenerace, jeden zánovní modul mi teď přebývá kdybys měl zájem viz inzerát č. 74250257 na bazos.cz
Přeji mnoho úspěšně dokončených regenerací ....
Přeji mnoho úspěšně dokončených regenerací ....
Kód: Vybrat vše
[code][code][code]
Kluci uvažuju časem o Astře a chci se zeptat, jestli se delala Astra H 1.9 88kW bez DPF a jestli jde podle kodu VIN zjistit, zda dané auto v inzerátu má nebo nemá DPF nebo jen podle štítku, který je udajne u spolujezdce. Díky
Ano,Cez VIN čislo by to malo isť zistiť.ale na 100% cez ten štitok na strane spolujazdca.su tam pisane hmotnosti, kod farby,.. a je tam taky štvorček a v nom je čislo 0,5- DPF 1,20 alebo 1,30 bez DPF
Škoda Octavia III kombi 1.8 Tsi 4x4 DSG
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008