Astra H Caravan 1,9 TDCi 88 kw - dlouhé startování
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra H Caravan 1,9 TDCi 88 kw - dlouhé startování
Kesi má pravdu
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
Dakujem paani. Bolo to straterom. Oprava ma vysla 47€. Auto po 2 rokoch startuje ako ma. Startovanie ma uplne iny zvuk.Kesi píše:Tak ako píše Pepino pozrel by som najkôr štartér až potom alternátor. Vybité púzdra na štartéry spôsobujú križovanie rotora v statore a nepretočí to ani nová batéria.
Vsetci mi hovorili, ze to starter nemoze byt, ked toci. Ale predsa. Este raz vdaka, mate u mna pivo
- BikerMarius
Jurajko: Kolik má tvoje astra najeto ? Já vymněnil baterku a startuje teď jak podle příručky. Jestli se to vrátí tak pujdu po startéru
Momentalne ma 138 000. Na zaciatku roku som tiez kupil baterku a startovanie bolo uplne bez problemov. Aj ked bolo -15. Po pol roku sa chyba vratila.BikerMarius píše:Jurajko: Kolik má tvoje astra najeto ? Já vymněnil baterku a startuje teď jak podle příručky. Jestli se to vrátí tak pujdu po startéru
Tak to som rád že to pomohlo.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
hledal jsem možnost repase startéru a nic moc kloudného jsem nenalezl, máte někdo doprou zkušenost s repasí, mi zůstává viset volnoběžka, otáčky jsou myslím OK dík za info
Zafira 1,9 CDTi 88kW 2005, CD70 NAVI, park pilot, automatická klimatizace a spostu drobností co auto umožňuje
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dělají to v Ostravě Přívoze, na Palackého.. už jsem tam pár Altíků a startérů měl a vždy v pohodě. Najdu telefon, jestli chceš...
EDIT: Konkrétně, to je on http://www.firmy.cz/detail/1966246-rado ... rivoz.html
EDIT: Konkrétně, to je on http://www.firmy.cz/detail/1966246-rado ... rivoz.html
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Zdravim.
Momentalne riesim podobny problem.
Start za studena - OK
Start za tepla (po tnakovani, po pol dni na parkovisku) - toci cca. 8-9 sekund a potom naskoci.
Z tohto predpokladam ze to nebude ani baterka ani zhavice.
Displey pri startovani nezhasina, takisto baterka nieje stara.
Ked vypnem motor teply a startujem naskoci hned ale ako nahle postojim dlhsie ako 2-3 minutky, napriklad ako spomenute tankovanie, tak uz to startuje tazsie.
@Kesi: Co vsetko sa meni na tom starteri? Zvladnem to aj doma? Pripadne, vies mi podarit niekoho z okolia KE kto by sa na to vedel pozriet?
Momentalne riesim podobny problem.
Start za studena - OK
Start za tepla (po tnakovani, po pol dni na parkovisku) - toci cca. 8-9 sekund a potom naskoci.
Z tohto predpokladam ze to nebude ani baterka ani zhavice.
Displey pri startovani nezhasina, takisto baterka nieje stara.
Ked vypnem motor teply a startujem naskoci hned ale ako nahle postojim dlhsie ako 2-3 minutky, napriklad ako spomenute tankovanie, tak uz to startuje tazsie.
@Kesi: Co vsetko sa meni na tom starteri? Zvladnem to aj doma? Pripadne, vies mi podarit niekoho z okolia KE kto by sa na to vedel pozriet?
Astra H, Z19DT
LiveData - https://www.dropbox.com/s/gvtbon9wbtwis ... 6.csv?dl=0
Moze sa niekto na to pozriet?
Je tam priebeh "tazkeho" startovania.
Otacky cam shaft senzora su medzi 400-425 stale, je to tak spravne?
// urobil som test s multimetrom, pri starte to neslo pod 10,5V a po starte sa to ustalilo na 13V a po par sekundach slo na 13,5. Jedina situacia kedy kleslo pod 13V bola ked som tocil volantom na mieste - servo zobralo vela stavy.
Moze sa niekto na to pozriet?
Je tam priebeh "tazkeho" startovania.
Otacky cam shaft senzora su medzi 400-425 stale, je to tak spravne?
// urobil som test s multimetrom, pri starte to neslo pod 10,5V a po starte sa to ustalilo na 13V a po par sekundach slo na 13,5. Jedina situacia kedy kleslo pod 13V bola ked som tocil volantom na mieste - servo zobralo vela stavy.
Astra H, Z19DT