Johny
Budíky by měli zblednout? To jsem si upřímně nikdy nevšimla, ale zkusim to sledovat.
Jinak kluci technický, nevíte někdo, mohla by špatná (nebo spíš horší) baterka vyvolat chyby 683 02 a 04?
Dnes som nenastartoval pri -11°C
Re: Dnes som nenastartoval pri -11°C
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Terezka,
pri slabej baterke sa ti bud bude pomaly tocit motor a ak ti bude nieco v kabine svietit (pristrojovka, budiky...) tak sa ti velmi vyrazne zoslabi toho jas, alebo ti to stiahne napatie na baterke tak, ze sa ti restartuje palubny pocitac ako by si ju na sekundu odpojila. ine moznosti ma nenapadaju
pri slabej baterke sa ti bud bude pomaly tocit motor a ak ti bude nieco v kabine svietit (pristrojovka, budiky...) tak sa ti velmi vyrazne zoslabi toho jas, alebo ti to stiahne napatie na baterke tak, ze sa ti restartuje palubny pocitac ako by si ju na sekundu odpojila. ine moznosti ma nenapadaju
Johny
Tak změny jasu nezaznamenávám, jako display se restartuje, ale to mi dělalo každý auto, že se jakoby rádio se startem nahodí znova.
Já už se z toho jinak fakt picnu, to auto je pro mě záhada...
Tak změny jasu nezaznamenávám, jako display se restartuje, ale to mi dělalo každý auto, že se jakoby rádio se startem nahodí znova.
Já už se z toho jinak fakt picnu, to auto je pro mě záhada...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW