Sportovní vzduchový filtr Simota
Re: Sportovní vzduchový filtr Simota
Ahoj,
u benzinoveho auta je narust vykonu vetsi nez u dieselu, spotřeba, je u benzinu take nižší. Kamarad ma KN v Pasatu TDI - najezdi hodne km, říkal, že zmenu skoro žadnou nazaznamenal.
Osobne jsem mel KN v benzinovem CIVICU 1.6VTI - spotřeba sla dolu, vykon nahoru - cca 8 PS
Kdybych si chtel koupit sportovni filtr, tak jedine KN - zkus se podivat i na ebay nebo u nemcu -
http://www.tuning-tempel.de/shop/ třeba to vyjde cenove zajimaveji - nevim
u benzinoveho auta je narust vykonu vetsi nez u dieselu, spotřeba, je u benzinu take nižší. Kamarad ma KN v Pasatu TDI - najezdi hodne km, říkal, že zmenu skoro žadnou nazaznamenal.
Osobne jsem mel KN v benzinovem CIVICU 1.6VTI - spotřeba sla dolu, vykon nahoru - cca 8 PS
Kdybych si chtel koupit sportovni filtr, tak jedine KN - zkus se podivat i na ebay nebo u nemcu -
http://www.tuning-tempel.de/shop/ třeba to vyjde cenove zajimaveji - nevim
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
- Reklama
- vojtavojta
Ahoj,
tak jsem chvilku pátral po té simoně, co je to za firmu a jsou to taivani, firma která existuje od roku 91. Svoje výrobky prodává na celém světě, z toho v Americe 48,8%, v Evropě 30,9%, Asie 17% a zbytek 3,3%. Je to firma založená na produkci různých druhů filtrů a zdá se být seriózní.
tak jsem chvilku pátral po té simoně, co je to za firmu a jsou to taivani, firma která existuje od roku 91. Svoje výrobky prodává na celém světě, z toho v Americe 48,8%, v Evropě 30,9%, Asie 17% a zbytek 3,3%. Je to firma založená na produkci různých druhů filtrů a zdá se být seriózní.
Naposledy upravil(a) vojtavojta dne 23 pro 2010, 12:51, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
-
Hoj,
Vim ze tento topic neni aktivni, ale treba to nekomu pomuze pri vyberu.
Nezavisle na Opel foru jsem si tento filtr koupil. Protoze mam 1.7/59kW tak jsem sel do nej z duvodu zvyseni vykonu a snizeni spotreby. Co se vykonu tyce tak tam neni zadny vyrazny rozdil jen ma trochu lepsi tah odspoda. Spotreba klesla o 00prd. pocitam tak 0.1 vic ne. Vymena jako takova nebyla zrovna pohodova. Mel jsem problem s usazenim filtru (asi 15 min.), protoze filtr je trochu mensi nez original a pokud ho nenasadis presne tak propadne a zacinas od zacatku. Je to obet za dobrou cenu, vychodni staty obecne jsou horsi s kvalitou . Ostatni zpracovani bylo v normalu. Drive jsem jezdil na K&N a tam vzdy bylo zpracovani OK.
Navyseni vykonu je znatelne hlavne u at.motoru kde se snizi odpor vzduhu pri nasavani. U turba je mensi protoze podtlak vytvari turbo a to saje podstatne lepe nez at. motor. Jinak konstrukce filtru je lakovana dratena mrizka, bavlna a opet mrizka. bavlna je napustena olejem a okraj je zalitej do gumoveho tesniciho ramu. Co mi jedna pani povidala tak Simota se pri zameruje vic na motorky.
Az budu filtr cistit tak mozna jeste neco pripisu z pohledu na nej.
Vim ze tento topic neni aktivni, ale treba to nekomu pomuze pri vyberu.
Nezavisle na Opel foru jsem si tento filtr koupil. Protoze mam 1.7/59kW tak jsem sel do nej z duvodu zvyseni vykonu a snizeni spotreby. Co se vykonu tyce tak tam neni zadny vyrazny rozdil jen ma trochu lepsi tah odspoda. Spotreba klesla o 00prd. pocitam tak 0.1 vic ne. Vymena jako takova nebyla zrovna pohodova. Mel jsem problem s usazenim filtru (asi 15 min.), protoze filtr je trochu mensi nez original a pokud ho nenasadis presne tak propadne a zacinas od zacatku. Je to obet za dobrou cenu, vychodni staty obecne jsou horsi s kvalitou . Ostatni zpracovani bylo v normalu. Drive jsem jezdil na K&N a tam vzdy bylo zpracovani OK.
Navyseni vykonu je znatelne hlavne u at.motoru kde se snizi odpor vzduhu pri nasavani. U turba je mensi protoze podtlak vytvari turbo a to saje podstatne lepe nez at. motor. Jinak konstrukce filtru je lakovana dratena mrizka, bavlna a opet mrizka. bavlna je napustena olejem a okraj je zalitej do gumoveho tesniciho ramu. Co mi jedna pani povidala tak Simota se pri zameruje vic na motorky.
Az budu filtr cistit tak mozna jeste neco pripisu z pohledu na nej.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
A moj nazor na filter K&N k dieslu uz poznate Na filter "Simota" mam nazor ten isty
Ta jemna "vec" na vrchu ma svoj vyznam pri opel CDTi motoroch.
Ta jemna "vec" na vrchu ma svoj vyznam pri opel CDTi motoroch.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
swabel a na ktorom filtry je ta pena na vrchu...myslim znacku...ja som mal uz Mann a teraz UFI a ani na jednom to nebolo.....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH
Simotu nebrat!!, nepasuje do airboxu. Chybí jí na každé straně minimetr a má tendenci zapadávat do spodní časti. Já to ozkoušel na vlasní kůži. Po dni jsem ji reklamoval. Vrátili mi peníze. teď mám KN a max spokojenost
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
RE Roman1984: Ja mám momentálne MAN a "penu" tam mám.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
páni a zmení tá vložka aj zvuk motoru? pretože na Corse som mal pred tým "šišku" (otvorené sanie) a to malo celkom ostrý zvuk pri pridaní plynu tak ma zaujíma či aj takáto "iba" vložka dokáže niečo podobné?
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
Asi nie. Na starej astre som skúšal vložku a nič. Preto som tam dal šišku a zvuk je iný
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Na Corse jsem měl otevřené sání a zvuk byl o poznání lepší (+ tlumič ultersport ten taky udělal své), teď mám na Astře vložku a nic moc se nezměnilo.
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw