Ja problém nemám len sa snažím pomôcťmilosh píše:Vase problem bych chtel mitObe auta co mam zadny problem i pri -13C, napoprve jako Paja

Ja problém nemám len sa snažím pomôcťmilosh píše:Vase problem bych chtel mitObe auta co mam zadny problem i pri -13C, napoprve jako Paja
tak to asi radsej obetujem peniaze za odtahovku a servisKesi píše:Na motorovej prepážke v strede je asi 25 cm vysoký a 10 cm v priemere valec z dvomi trubkami na vrchu a konektorom (je to teleso filtra). Na spodu tohto valca je vypúšťací ventil (je to odvodňovací ventil) skús povoliť vypusti časť obsahu ak pôjde zapni kľúč chvíľu počkaj a skús štartovať. Ak z neho nič nepotečie bude vedieť na čom si. Výmena vložky filtra nie je ťažká ale v mraze na parkovisku by som to nerobil. Ak by si sa na to podujal tak odpoj trubky, konektor a vytiahni ho z držiaku, povolíš viečko, vytiahneš vložku, vyleješ naftu, vložíš nový filter, naleješ naftu, zavreš viečko.....naštartuješ a ideš domov
milouši nemachrujmilosh píše:Vase problem bych chtel mitObe auta co mam zadny problem i pri -13C, napoprve jako Paja
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |