Zvuk pod plynem kolem 2000 ot.
Re: Zvuk pod plynem kolem 2000 ot.
Podle mě se kolem 2000 ot. spouští turbo a zvuky s tím souvisejí. Taky to mám.
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
no jo no já mám zase asi houkání turba když to natočím studený a rozjedu se je to jak kdyby mě pronasledovali policajti, dost rušivý to je, pro člověka co na to není zvyklý, jinak po 5-15min je klid a turbo je slyšet normálně, nic nemění na tom že v tom autě mám i "cvrčky" kde při podtočení motoru to přístrojovce fakt vrže no asi je to silnicema:( A pak se mi ozývá zvuk a to jen někdy když z neutralu řadím jedna takovou tupou ranku (posun těch táhel v převodovce asi) jinak se auto chová naprosto normálně tak nevím zda to brát jako provozní zvuky ač divné?!? Jinak jsem s autem spokojenej.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Musím říct, že mě nikde nic ani neklepe ani nevrže. Podle mě má OPEL výborný zpracování. Třeba narozdíl od Octávií, kde před rokem v palubce furt čvachtalo, vrzalo, praskalo...prostě je vidět, že to je druhořadý auto pro VW
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
No po zahřátí to už nedělá, to máte pravdu, když to vemu zpracvaný je to dobrě, jen mě to zaskočilo, a ty cvrčky bych chtěl nějak vyrušit jen nevím jak nakapat něco mezi ty spoje?! Nebo prostě ty naše silnice za ro můžou, a každý auto se pak rozvrže
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Vyřešeno...konstrukční vada/chyba .... po přeřazení a následném půštění plynu se "zavře " přívod vzduchu do turba a ten se pak v trubkách začne vířit, motat, vracet a vydává tento de...ní zvuk.
Zdravím všechny,
měl jsem ten samí problém co vy.
A bylo to presně co tady popisoval uživatel JOCKER.Oprava spočívsla ve vyčištění toho ventilu a cena v originál servisu Opel byla 1300 kč.
měl jsem ten samí problém co vy.
A bylo to presně co tady popisoval uživatel JOCKER.Oprava spočívsla ve vyčištění toho ventilu a cena v originál servisu Opel byla 1300 kč.
1.7 cdti-74 kw-R.V.2009
No nevím co čistit když to dělá od novoty....
Prosím nemá niekto stiahnutý ten súbor alebo popis ktorý bol v linku http://opeltis.spaghetticoder.org/doc/en/75381 lebo odkaz už nie je funkčný.
OPEL Astra H r.v.2008 Caravan ,Z17DTH 74Kw 101HP
i ja by som poprosil ten subor, teda kde je a ci sa da, ako vycistit ten ventil, dakujem
zvolen, slovensko
1,7 74kw van, navi, el, soft tlmenie
ex alfa 159sw, almera sedan, gt, felicia, favorit
1,7 74kw van, navi, el, soft tlmenie
ex alfa 159sw, almera sedan, gt, felicia, favorit