1.7 CDTi 92 kw v Zafire B a 170t km , ma smysl to koupit?

koki

Re: 1.7 CDTi 92 kw v Zafire B a 170t km , ma smysl to koupit

Příspěvek od koki » 27 led 2013, 11:56

Tak jsem zase v pasti....docetl jsem tu regeneraci u 1.7 a nejsem z toho stastny. Jasne vyhoda ze to funguje, nicmene jedit kazdych 10t km na vymenu oleje a tradicne cca jednou tydne si delat kolecka kolem prace, nebo domu, protoze zapocala regenarace.....to se me moc nechce. Spic tedy tento motor pro me neni uplne nejidealnejsi....chapu ho tak skrz tu regeneraci, ze je vyhradne mimo mesto na jizdu min 150km v kuse.

Opet se tedy smyckou vracim k 1.8 benzin a LPG, jenze narazim na problem vybavy a samozrejme na vyzsi cennu. Jediny pekne vybaveny benzin je 2.2l , ale udajne nespolehlivy motor, co je na tom pravdy?

Reklama

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 » 27 led 2013, 12:21

Podle mě to zase taková trága není, taky jsem tu o tom četl, dokonce Opel dělal nějakou úpravu softu, je to tu někde psáno, nová auta dělají už s tím. Myslím že to lidi s tou regenerací nějak přehanejí, neříkam že bych to miloval, když o tom náhodou vím že zrovna dělá bud to proženu nebo to dělam na míste tocím motor nad 2tis ot. jinak RJ se to učí sama a vypočítava udajně nejlepší okamžik vypalování, občas jí to nevyjde no, olej mi mění servis normálně po 30tis dle servisky, což jsem se divil ale auto je v poho, možná u těch starších ročníků s tím jiným softem ano může být problem.
Bacha pokud bys pak chtěl MKJ ověr si jakej máš soft, pokud bys bral nějaký nový rok, je dost pravděpodobný že tam nepujde (nové modely od 2010), musel bys tam něco vyměnit za starší zařízení. Lidi to kupojou podle mě hlavně kvuli té regeneraci, podporuje to mraky dalších užitečných blbinek. Je tu dost zajimavejch věcí, hlavně tu jsou šikovný lidi a jistě poradí.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

falconik

Příspěvek od falconik » 27 led 2013, 12:26

Georgeisin
nene zadny taxi, auto melo 150 po 2,5 letech takze dalnice......auto vevnitr vypadlo jako nove zadne skrabance ani nic podobneho....ja jsem do tech 160 tis delal zadni tlumice a komplet predni napravu mimo tlumicu a zeny auto ma zatim vse puvodni a tom ma sportovni podvozek s IDS+ :mrgreen:

koki
jojo 19DTH

ja mam rocni najezd 30+ tis 50/50 praha a dalnice a zena max 13 tis povetsinou dalnice
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....

Nerez

Příspěvek od Nerez » 27 led 2013, 13:57

Kolega z Práce si teď koupil Octavku 2007, 2.0 TDI 4x4 se 190ti tis na hrbu, taky většinu nalítala po dálnici. Celkem se o auta zajímá a říkal, že se toho nebojí. Ale já bych asi do takovýho auta už nešel :roll:

Odpovědět