Po vymene palivoveho filtra nejde nastartovat
Po vymene palivoveho filtra nejde nastartovat
Dobry den,
Mam 1.7 ctdi 81 kw 2009 vcera som menil palivovy filter, normalne ho cely zalial naftou.
Prvy krat pekne nastartovalo ale po 10 s zhaslo a uz nejde nastartovat.
Neviete kde moze byt chyba?
Dakujem
Mam 1.7 ctdi 81 kw 2009 vcera som menil palivovy filter, normalne ho cely zalial naftou.
Prvy krat pekne nastartovalo ale po 10 s zhaslo a uz nejde nastartovat.
Neviete kde moze byt chyba?
Dakujem
- Reklama
Re: Po vymene palivoveho filtra nejde nastartovat
Zalití nestačí,musíš čerpadlo zaplavit naftou-přes zpátečku podtlakem vytahnout.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš to dobře dotáhnuté ? Nenasálo ti to vzduch ? Ještě to jednou otevři a podívej se kolik tam teď máš nafty....
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
Diki moc...tak chyba je v tom ze vobec auto neodpaluje...v com moze byt chyba v tomto...brat to dal na diagnostiku ku jednemu "odbornikovi" tak sa bojim ci v tom by nebol problem...Moze sa nespravnou diagnostikou nieco zablokovat ?
A najvacsi problem je v tom, ze ja som v Zurichu a auto je na slovensku...preto to riesi brat...a ako vidim tak prvy a posledny krat.
na hackovej 1.7 sa mi to stalo raz a na jeckovej co mam teraz sa to stalo priamo na servisnej prehliadke v opli, nie a nie nastartobat az vybili baterku.
Su dve moznosti:
1.dat baterku na nabiacku priamo na aute nech pomoze baterke a stale tocit a tocit a ona chyti to je iste,doma mi to trvalo cca 20min.
2.v opli mali sprej,ktory sa striekol do sania pri startovani a auto naskocilo hned,ale tie rany z motora az mi bolo luto.
Sprej neviem ako sa vola ale na nete ho urcite najdes,a ak o nom ten mechanik nepocul tak uz mu auto nikdy nedavaj.
Su dve moznosti:
1.dat baterku na nabiacku priamo na aute nech pomoze baterke a stale tocit a tocit a ona chyti to je iste,doma mi to trvalo cca 20min.
2.v opli mali sprej,ktory sa striekol do sania pri startovani a auto naskocilo hned,ale tie rany z motora az mi bolo luto.
Sprej neviem ako sa vola ale na nete ho urcite najdes,a ak o nom ten mechanik nepocul tak uz mu auto nikdy nedavaj.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Tak pricina sa objavila hned ked som dal auto do autorizovaneho servisu. Preskocil rozvodovy remen. Dakujem za rady.
parada ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007