vacky z rozvodama
Re: vacky z rozvodama
a ked uz sme pri tejto teme ako zistim, ze mam vadne ventily?..ja ked napriklad prudko pridam pri cca 2000 otackach, tak mi moj motor 17dth /167 000km vydava taky klepavejsi zvuk, ako keby nieco rezonovalo priamo v motore ale ani nic nevibruje a technicky sa zda byt vsetko ok..len ten zvuk.. asi to robi aj ked pridavam pomaly,ale v tedy to clovek nezaregistruje lebo je to plynule...ako mozno 9 z 10 beznych ludi by si to nevsimlo, len ja si vsetko velmi vsimam a ked to porovnavam s inymi dizlami tak mi to pripada neprirodzene, je to bezne spravanie tohto motora alebo je uz nieco chytene?
ASTRA H 2005 / Z17DTH 74 kw
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já tomu fakt nerozumím.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
uff tak to je pecka moc moc dekuji
zdarec zamky no dle mich skusenosti bych skusil vimnenit olej a pokut ne mas zacpane klapky na sani mne to delalo taky a le zalezi jak moc to cvrlika protoze opl je dost ostry na zvuk no nevim ale zas na druhou stranu pokut to jede a nedela to problemy nechal bych to byt