vacky z rozvodama
vacky z rozvodama
zdarec kluci mam problem z moji astrou h 1.7 cdti mnel sem dva pisty v cudu vymnenil sem je ale nejak blbje sem si poznacil vacky a ted nevim co stim mam i knizku jak nato ale tam sem se nic moc nedocetl vim ze na vackach od 4teho valce je jedna vacka ze dvema teckama a ta druha s jednou ktera de mezi dam valce 1.4 do hu vacku nastavim a porad se to potkava neporadi mi nekdo dik
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: vacky z rozvodama
Myslím že nejlíp Ti poradí RomanK tady z fóra. Ale zkus mu spíš zavolat, než napsat. Možná si to tu dřív přečte a odpoví. Tady jeho stránky
Každopádně mi spíš řekni, co se ti s těma pístama stalo a proč si to měnil.
Každopádně mi spíš řekni, co se ti s těma pístama stalo a proč si to měnil.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
zdar vis ja to koupil a ta pani rikala ze to uvarila ale ja si myslim protoze to bylo na druhem a tretim pistu ze to tesneni zacalo protekat a ona dolila par krat vodu a jezdila as to prehnala a uplne byli ty pisty speceni u ojnicnich cepu rozdrbany zedreny to bila hruza viz dodam i foto potom ono vlastne to vypadalo tak ze je tam vadnej ventil kdys sem to koupil tak nejak stejne to delalo jenze po rozebrani to bylo jasne a ja vul kouknul jen jak vacky maji bejt a rozebral to a kdys sem to zacal skladat dal sem pist1-4 do horni uvrate tak jak to je v knizce a vacky asi jak byli a porad se to potkava tak ted bych potreboval vedet asi jak to ma byt
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty nejsi čech, že ? To je hrozná věta... nebo věty...
Taky jsem to četl jak zjara ... Velký písmena a tečky za větou nejsou k zahození ...
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
haha jasne ja jsem takovy ten cechoslovak narodil jsem se na slovensku kde jsem zil 17 let a pak nejakou dobu v cesku a ted jsem v anglii no proste blazinec tak se omlouvam za chyby a tak pani
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nerozumím...
Kdybis mu řradši poradil a neprudil do něj.Frydex píše:nerozumím...
Dik no mas ty pravdu cece potreboval bych to a to moc moc
v.havrla píše:zdarec kluci mam problem z moji astrou h 1.7 cdti mnel sem dva pisty v cudu vymnenil sem je ale nejak blbje sem si poznacil vacky a ted nevim co stim mam i knizku jak nato ale tam sem se nic moc nedocetl vim ze na vackach od 4teho valce je jedna vacka ze dvema teckama a ta druha s jednou ktera de mezi dam valce 1.4 do hu vacku nastavim a porad se to potkava neporadi mi nekdo dik
poslal sem ti mejla jak nato