Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Re: Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
urban legend když uz tu Otkujeme ... řídil jsem výše zmiňovaný legendami opředený vůz s najetými 650tis km a je pravda, že kdyby mi někdo zalepil tachometr tak ty kilometry nehádám ni omylem....týpek s tím jezdil ze Zlina do Moskvy.
- Reklama
- destroyer_svk
V prvom rade porovnavat 1,9 tky Octavie (AGR) a Ople (Z19DTx) nie je to iste ... kazdy motor ma uplne iny princip vstrekovania nafty a od toho sa odvyjajuce faktory ako kultura chodu (!),priebeh krutiaceho momentu,spotreba ... spolocnym parametrom je to ze papaju naftu.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Na konkrétní dotaz žádná konkrétní odpověď. Jen spousta omáčky Každopádně každý z vás jistě hnedle napoprvé vybral to nejvhodnější auto a jezdí s ním bez potíží do dnes Ono když mi nikdo s výběrem neporadil, musela jsem si poradit sama a rozhodně se za to nebudu omlouvat vám, autu ani celému světu. Dvě auta si taky rozhodně kupovat nehodlám a jak jste jistě četli, město není to jediné, čím budu jezdit. Jsem docela překvapena, že tahle podivná atmosféra prudičů nevládne jen na psích fórech, ale i mezi motoristy. Takže já se radši loučím, stejně tu nic kloudného asi nezjistím. Adios pánové
Opel Astra H Caravan 1,9 TDCi 88 kw, rv 2007
...no já myslím že moc dlouho ne, jelikož ty jedničkový oktávky strašně reznou. Motor bude šlapat, ale to ostatní bude v háji.beavis píše:... Jak schvalne jeste dlouho budou stary Oktavky v 1.9 TDI jezdit po silnicich? Myslim ze hooodne dlouho
Sice to sem úplně nepatří, ale ať rozvířím tady ty boje o co nejnižší spotřebu (a taky trochu srovnání TDI)
Na obranu musím říct, že ukazatel občas kecá až o litr (přidává).
Na obranu musím říct, že ukazatel občas kecá až o litr (přidává).
- vojtavojta
Dvoulitr TDI, 170 koní. Ale je to 4x4, to taky něco přidává A nebylo to pomalu...
No jestli se nepletu,tak tento motor má pouze značení TDI,jinak se jedná technikou o common rail.corsaczek píše:Dvoulitr TDI, 170 koní. Ale je to 4x4, to taky něco přidává A nebylo to pomalu...
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
Ne e - tohle je ještě starý Pumpe - Düse. Common rail zavedli pozděj.